Eureka moment!

Design en DTP

Let's go!

Eureka moment!

Mister Milton Glaser zei ooit: “There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.” ("Er zijn drie mogelijke reacties op een ontwerp - ja, nee en WOW! Wij streven naar WOW!.")

Milton Glaser is de man die in 1977 het feel-good logo I ♥ NY bedacht en daarmee het ‘s werelds meest geïmiteerde logo ooit ontwierp. Bedacht in een kanariegele taxi in Manhattan. Hij tekende op de achterkant van een envelop een hartje met de letters N en Y. Tegenwoordig genereert de in 1977 bedachte reclamecampagne meer dan 30 miljoen dollar winst per jaar. Dit verhaal vertelt hoe zo’n ‘eureka moment’ kan uitgroeien tot een wereldberoemd logo.

Ook wij van Vanderperk Groep streven naar een WOW-reactie.

Een logo-ontwerp kan soms zo simpel tot stand komen. Echter de uitstraling van het logo bepaalt in zekere zin de identiteit van uw bedrijf en komt daardoor zeer nauw. Met bij elkaar opgeteld 158 jaar aan ervaring, weten wij, als Design en DTP, hoe je frisse, stijlvolle, ingetogen of uitbundige logo’s kunt ontwerpen.

Zo ook voor VDB Elektra Service. Een strak modern logo met frisse kleuren. Afgestemd op de behoefte van de klant zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen.

Elk logo moet zo uniek mogelijk zijn. Daarom streven wij ook altijd naar zo’n geweldig ‘eureka moment’. Misschien wel in een kanarieblauwe trui in Groot-Ammers...