4 manieren om op te vallen met kerst

Leestijd 4 minuten

Wist je dat de eerste kerstkaart werd verzonden in de 19e eeuw? Ze zijn dus letterlijk al eeuwen een manier om je kerstgroet over te brengen. Niet alleen voor je vrienden en familie, maar ook voor zakelijke relaties.

Het versturen van kaarten is een eenvoudige manier om weer even in beeld te komen bij je contacten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om ze te personaliseren in je eigen huisstijl. Maar op welke manieren kan je dat doen?

1.
Een eigen vorm
Er zijn veel standaard kerstkaarten die rechthoekig of vierkant zijn. Met je eigen ontworpen vorm val je extra op! Kies daarom eens voor een kaart in de vorm van een kerstboom of juist in de vorm van je logo of een ander element uit je huisstijl. Deze vormen maken we door middel van stansen.

foto 2


2.
Speciaal papier
De meeste kerstkaarten worden gedrukt op sulfaatkarton. Je kunt natuurlijk ook voor iets heel anders kiezen. Neem bijvoorbeeld papier met een structuur. Wil je een ‘groene’ boodschap zenden? Dan kun je uiteraard ook kiezen voor gerecycled papier. Met kerst kan het niet gek genoeg; het beste moment om te gaan voor goud-, parelmoer- of zilverpapier!

hout


3.
Speciale afwerkingen
Bij Vanderperk Groep bieden we diverse mogelijkheden van speciale afwerkingen van het drukwerk aan. Dit kunnen we ook toepassen op kerstkaarten! Denk bijvoorbeeld aan de diverse soorten laminaat die ieder weer hun eigen afwerking hebben. Zilver en goud is ook een mogelijkheid. Of de verschillende soorten UV-lak waarmee je bepaalde  delen van je ontwerp extra kunt benadrukken. Lees er hier alles over.

4.
Digitale groet
Ook in het geval van kerstgroeten geldt; op digitaal gebied kan steeds meer. In plaats van een gedrukte kerstkaart, is er de optie om een video op te nemen en deze op social media te plaatsen. Zo bereik je niet alleen je gebruikelijke publiek, maar reikt je boodschap nog verder. Kun je niet kiezen? Door middel van een QR-code op je gedrukte kerstkaart, kun je aan de ontvanger ook de video laten zien!

https://www.youtube.com/watch?v=t-C-uuz95X0

Vanderperk Groep kan jou zowel met een gedrukte, als met een digitale kerstgroet helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op; onze specialisten helpen je graag verder. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen. Dan kunnen wij gelijk voor je aan de slag!

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?