Boek afdrukken? Voordelig en snel bij Vanderperk Groep

Leestijd 6 minuten
Heb je een boek geschreven en wil je je boek nu graag afdrukken? Dan helpt Vanderperk Groep jou graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het inbinden en afdrukken van diverse soorten boeken zoals leesboeken, proefschriften, hardcovers, en softcovers. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Laat je boek eenvoudig afdrukken


Nu je boek af is, is het tijd om het te laten drukken. Je kunt bij Vanderperk Groep terecht voor allerlei soorten drukwerk. Bij Vanderperk Groep gaan we voor het hoogst mogelijke resultaat, of het nu gaat om opmaak, vormgeving of kwaliteit. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in twee manieren van drukken. Hierdoor is het mogelijk om de meest veelzijdige opdrachten bij ons te laten drukken.

We geven je graag advies over welke techniek het beste bij jouw drukwerk past. Lees snel verder en ontdek alle mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Printing on demand


Het afdrukken van een boek is nog nooit zo makkelijk geweest. Al vanaf één stuk kun je je boek laten drukken. Handig, als je slechts enkele exemplaren nodig hebt bijvoorbeeld van een proefschrift of jubileumboek. Het werkt als volgt: je levert jouw document bij ons aan en wij doen de rest. Binnen een druk op de knop kunnen we jouw boek printen, tegen een zeer scherpe prijs. Dit is een van de voordelen van digitaal printen, of printing on demand. Je betaalt geen hoge opstartkosten die je bij offset drukken wel zou betalen. Daarom is het printen van kleine oplages middels digitaal drukken veel voordeliger.

Offset print


Een van de andere mogelijkheden is offset print. Offset print, ook wel offset drukken genoemd, is een veel gebruikte druktechniek voor het drukken van leesboeken, magazines en kerkbladen. Er zijn een aantal kenmerken waaraan je kunt herkennen dathttps://vanderperk.nl/offset-drukken de beste oplossing is voor jou. Bijvoorbeeld wanneer je een grote oplage wilt laten drukken; drukwerk in hoge kwaliteit en kleurechtheid nodig hebt of wanneer je niet beperkt wilt worden in de keuze uit verschillende luxe afwerkmogelijkheden.

Wat zijn de mogelijkheden?


Bij Vanderperk Groep maakt het niet uit wat voor soort boek je wilt afdrukken. We zijn gespecialiseerd in alle soorten boeken, magazines en verslagen. Wij weten daarom precies hoe wij te werk moeten gaan met het drukken van een boek of met een ander product. Samen bespreken we alle mogelijkheden en realiseren we het boek naar jouw wens.

Je boek in laten binden


Er zijn meerdere technieken die gebruikt kunnen worden om je boek in te laten binden. De inbindtechnieken zijn: genaaid gebonden, gelijmd gebonden, gehecht brocheren, garenloos brocheren en genaaid brocheren. Je kunt ook kiezen voor de Vanderperk binding. Dit is een nieuwe bindwijze ontwikkeld als alternatief voor integraal binden en is erg duurzaam. Niet alleen is jouw boek hierbij mooi afgewerkt, je kunt er nog heel lang van blijven genieten.

Softcover of toch liever hardcover?


Voor de omslag van je boek heb je uiteraard de keuze uit een hard- of softcover. Beide omslagen hebben hun eigen voor- en nadelen. Boeken met een harde kaft zijn bijvoorbeeld erg geschikt als naslagmateriaal, bijvoorbeeld: jaarboeken of jubileumboeken. Bij boeken met een zachte kaft is het gebruikelijk dat ze worden gebruikt als leesboeken. Ook is het produceren van softcovers wat voordeliger dan bij hardcovers.

Meer dan alleen een drukkerij


Naast het afdrukken van jouw boek bieden wij nog vele andere diensten die van pas kunnen komen. Denk hierbij aan warehousing, het sealen en verpakken en de vormgeving van je boeken. We kunnen je van A tot Z ontzorgen. We bespreken dan ook graag alle uitgebreide mogelijkheden met jou en adviseren je over de beste opties. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan https://vanderperk.nl/contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?