• Home
  • Bedrijfsmagazine of jubileumboek maken

Jubileum bedrijf? Laat een magazine of boek maken!

Leestijd 6 minuten
Heb je een jubileum te vieren? Laat alle noemenswaardige momenten vastleggen in een bijzonder bedrijfsjubileum boek of bedrijfsmagazine. Samen met jou maken we er een uniek en origineel jubileumboek van dat op verhalende wijze alle gedenkwaardige momenten van je bedrijf, stichting of vereniging vastlegt.

Er kunnen verschillende redenen zijn om een bedrijf jubileumboek te maken. Want ook wanneer een werknemer bijvoorbeeld 25 jaar in dienst is, is het een bijzondere aangelegenheid om een jubileumboek te laten maken en cadeau te doen namens het bedrijf en/of alle collega’s.

Bedrijfsjubileum boek maken


Een jubileum is in ieder opzicht een bijzonder en memorabel moment. Extra bijzonder wanneer je dit vast laat leggen in een bedrijfsjubileum boek. Of je bedrijf nu 10, 25 of 100 jaar bestaat, ieder jubileum is een mijlpaal. In een bedrijf jubileumboek kun je bijzondere momenten van de afgelopen jaren vastleggen die absoluut niet vergeten mogen worden. Maar je kunt ook denken aan persoonlijke verhalen van betrokken werknemers en relaties. Zij zijn bovendien mede verantwoordelijk voor het bestaan en succes van het bedrijf.

Bedrijfsmagazine maken


Je kunt er ook voor kiezen om een bedrijfsmagazine te laten maken. Met een bedrijfsmagazine kun je jouw medewerkers of leden op de hoogte houden van alle laatste activiteiten en ontwikkelingen binnen het bedrijf of de vereniging. Een bedrijfsmagazine is de ideale manier om iedereen betrokken te houden bij de organisatie. Een magazine leent zich dus eigenlijk voor een ander doeleinde dan een jubileumboek.

De verschillen tussen een bedrijfsjubileum boek en een bedrijfsmagazine


Er zijn een aantal noemenswaardige verschillen tussen een bedrijfsjubilieum boek en een bedrijfsmagazine. Een jubileumboek wordt vaak gebruikt om het bestaan van het bedrijf te gedenken of om een bepaalde mijlpaal te vieren. Dit hoeft niet persé een mijlpaal van het bedrijf te zijn, maar kan ook een jubilieum van een werknemer zijn. In een bedrijfsjubileum boek worden vaak noemenswaardige gebeurtenissen van de afgelopen 5, 10 of 25 jaar genoemd, afhankelijk van welk jubileum er gevierd wordt.

Een bedrijfsmagazine is vaak wat zakelijker en meer informatief. Deze wordt dan ook meestal gemaakt om te delen met medewerkers, klanten en andere belanghebbenden. Een bedrijfsmagazine kan een paar keer per jaar uitgegeven worden, bijvoorbeeld ieder kwartaal of half jaar. Het is de ideale manier om klanten aan je te binden en ze te betrekken bij je bedrijf.

Bedrijfsjubileum boek of bedrijfsmagazine drukken


Vanderperk Groep beschikt over een eigen druk- en binderij. Daardoor kunnen jubileumboeken of magazines snel geproduceerd worden, waar jij weer van kunt profiteren. Bovendien kunnen we je uitgebreide afwerkingsmogelijkheden bieden. Van gehecht of genaaid, tot garenloos brocheren in hotmelt of pur.  Daarnaast kun je kiezen uit een harde omslag of zogenoemde paperback, ook wel softcover genoemd. Voor jubileumboeken wordt geadviseerd om voor een hardgebonden boek te kiezen, dit ziet er namelijk prachtig uit. Softcover is meer gebruikelijk bij leesboeken. Uiteraard kun je zelf jouw bedrijfsjubileumboek geheel naar wens samenstellen.

Wil je dat jouw jubileumboek de juiste aandacht krijgt? In de afgelopen jaren heeft Vanderperk veel jubileumboeken mogen drukken en is daardoor de absolute specialist in het maken en drukken van bedrijfsjubileum boeken. Van het inscannen van foto’s, het opmaken van het jubileumboek, het redigeren van teksten, tot het drukken, binden en uiteindelijk verzenden. Vanderperk Groep kan het gehele proces voor je uit handen nemen.   

Zeker weten dat jouw jubileumboek de juiste aandacht krijgt? Vanderperk Groep zorgt ervoor dat het boek een unieke herinnering voor het leven en het nageslacht wordt.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?