• Home
  • Proefschrift drukken

Proefschrift drukken

Iedereen die zich van doctorandus wilt promoveren tot doctor schrijft een proefschrift. Een proefschrift of dissertatie is de kroon op je academische werk. Na urenlang zwoegen heb je een prachtig onderzoek neergezet. Echter is jouw werk niet compleet zonder een mooi uiterlijk, tenslotte wil je de inhoud ook naar buiten toe kunnen laten zien. Laat daarom jouw proefschrift drukken door een ervaren en betrokken partner. Het drukken van een proefschrift vraagt om een gespecialiseerde drukker. Je bent bij Vanderperk Groep aan het juiste adres als het gaat om het opmaken en drukken van jouw proefschrift.

Professionele vormgeving


Nadat al jouw harde werk van het schrijven van het proefschrift erop zit, gaan wij graag voor je aan de slag om de opmaak te verzorgen. Onze specialisten gaan met veel zorg te werk om tot een prachtig eindresultaat te komen. Wij zijn pas tevreden als je een proefschrift in handen hebt met een inhoud én opmaak waar je trots op bent.

Uiteraard word je tijdens het hele proces persoonlijk begeleid door een van onze specialisten. Voordat we beginnen gaan we samen met jou om de tafel om al je wensen te bespreken. Hierdoor kunnen we je garanderen dat het uiterlijk van jouw proefschrift geheel naar wens vormgegeven wordt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de opmaak zelf te regelen. Wij kunnen je dan nog steeds van dienst zijn bij het drukken ervan.

Proefschrift drukken en inbinden door Vanderperk Groep


Als je je proefschrift laat drukken bij Vanderperk Groep kun je kiezen uit diverse druk- en print mogelijkheden. Een van de mogelijkheden is digitaal drukken. Dit is zeer interessant als het gaat om een kleine oplage, omdat je geen hoge opstartkosten hoeft te betalen. Als je kiest voor digitaal drukken wordt het bestand direct vanaf de computer naar de printer verzonden, daardoor is printing on demand ook nog eens sneller dan offset drukken. Desalniettemin is printing on demand niet te vergelijken met de printer die je misschien zelf ook hebt. De kwaliteit van digitaal printen is namelijk vele malen hoger.

Tevens kun je ook uit verschillende mogelijkheden kiezen om het proefschrift te binden. Bijvoorbeeld voor garenloos of genaaid-gelijmd. Dikkere boeken en boeken die vaak gelezen worden, worden vaker genaaid. Maar is je proefschrift voor eenmalig (of minder frequent) gebruik? Dan is garenloos vaak voldoende. Laat je door een van onze specialisten adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Een betrokken partner met veel ervaring


Voordat we overgaan tot het drukken of printen van jouw proefschrift ontvang je eerst een digitale proefdruk. Op deze manier kun je de kleur, kwaliteit en lay-out goed controleren voordat we overgaan tot productie. Is er iets niet naar wens? Laat het ons weten en we passen het aan.

Op het gebied van drukwerk zijn we al jarenlang specialist. Daarnaast doen we net dat stapje extra, zodat jij gegarandeerd tevreden bent met je proefschrift. Doordat je rechtstreeks kunt communiceren met jouw eigen contactpersoon, kunnen er snel wijzigingen doorgevoerd worden. Maar dat is niet de enige reden waarom je voor ons kiest, door samen te werken met Vanderperk Groep krijg je:

  • Persoonlijke begeleiding bij het drukken van een proefschrift, inclusief volledige ondersteuning tijdens het gehele proces;
  • Jarenlange ervaring in het ontwerpen, vormgeven en drukken van diverse soorten boeken en magazines, waaronder proefschriften;
  • Drukwerk met een hoge kwaliteit: dat zie je terug in onze producten;
  • Veel tevreden klanten gingen je voor: klanten beoordelen ons met een 9.

Proefschrift drukken kosten


Benieuwd naar de kosten van een proefschrift drukken? Bij Vanderperk Groep ben je verzekerd van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten zijn afhankelijk van een aantal aspecten zoals het aantal exemplaren, kleur of zwart/wit en of je voor aanvullende opties kiest zoals het ontwerpen van de omslag of spot-uv. Vooraf bepalen we wat je belangrijk vindt aan het ontwerp van het proefschrift. Op basis daarvan bepalen we de kosten voor het drukken van het proefschrift. Neem contact met ons op en wij doen je vrijblijvend een voorstel.

Druk en print is onze specialisatie


Vanderperk Groep heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, vormgeven, drukken en printen en binden van diverse producten. Van nieuwsbrieven tot magazines en van (les)boeken tot proefschriften. Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Een opdracht is pas af wanneer jij tevreden bent.

Ben je geïnteresseerd in het laten drukken van je proefschrift door Vanderperk Groep? Samen zorgen we ervoor dat behalve de inhoud, ook het uiterlijk van jouw proefschrift staat als een huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij het drukken van jouw thesis.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?