• Home
  • Proefschrift drukken

Proefschrift drukken? De kroon op je academische werk

Een proefschrift of dissertatie is de kroon op je academische werk. Je hebt na urenlang zwoegen een prachtig onderzoek neergezet. Maar een proefschrift is niet compleet zonder een mooi uiterlijk, tenslotte wil je de inhoud ook naar buiten toe kunnen laten zien. Laat daarom jouw proefschrift drukken door een ervaren en betrokken partner. Normaal gesproken schrijft je slechts eenmaal in je leven een proefschrift. Dat vraagt om een gespecialiseerde drukker. Je kunt bij ons terecht voor het opmaken en drukken van jouw proefschrift.

Laat je proefschrift vormgeven door een specialist


Na uw harde werk aan de inhoud van uw proefschrift gaan wij voor je aan de slag met het verzorgen van de opmaak en het drukken ervan. Wij gaan met veel zorg te werk, om tot een prachtig eindresultaat te komen. Wij zijn pas tevreden als je een proefschrift in handen heeft, met een inhoud én opmaak waar je trots op bent.

Uiteraard wordt je tijdens het hele proces persoonlijk begeleid door een van onze specialisten. Door samen met jou om tafel te gaan en je wensen te bespreken kunnen we garanderen dat het uiterlijk van jouw proefschrift geheel naar wens wordt.  

Proefschrift laten drukken en inbinden door Vanderperk Groep


Als je je proefschrift bij Vanderperk Groep laat drukken kun je kiezen uit diverse druk- en print mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor digitaal drukken, dit is zeer interessant als het gaat om een kleinere oplage omdat de kosten dan lager liggen. Als je kiest voor digitaal drukken wordt het bestand direct vanaf de computer naar de printer verzonden, daardoor is printing on demand ook nog eens sneller dan offset drukken. Desalniettemin is printing on demand niet te vergelijken met de printer die je misschien zelf ook heeft. De kwaliteit van digitaal printen is namelijk vele malen hoger.

Tevens kun je ook nog uit verschillende mogelijkheden kiezen om het proefschrift te binden. Bijvoorbeeld voor garenloos of genaaid-gelijmd. Dikkere boeken en boeken die vaak gelezen worden, worden over het algemeen vaker genaaid. Maar is je proefschrift voor eenmalig (of minder frequent) gebruik? Dan is garenloos vaak voldoende. Laat je door een van onze specialisten adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Een betrokken partner met veel ervaring


Op het gebied van drukwerk zijn we al jarenlang specialist. Daarnaast doen we net dat stapje extra voor je, zodat jij gegarandeerd tevreden bent met je proefschrift. Doordat je rechtstreeks kunt communiceren met je contactpersoon kunnen er snel wijzigingen doorgevoerd worden waardoor we snel kunnen schakelen. Maar dat zijn niet de enige redenen waarom je voor ons kiest, door samen te werken met onze specialisten krijg je:

  • Persoonlijke begeleiding bij het drukken van je proefschrift, inclusief volledige ondersteuning tijdens het gehele proces.
  • Jarenlange ervaring in het ontwerpen, vormgeven en drukken van diverse soorten boeken en magazines, waaronder proefschriften.
  • Drukwerk met een hoge kwaliteit: dat zie je terug in onze producten
  • Veel tevreden klanten gingen je voor: klanten beoordelen ons met een 9.

Druk en print is onze specialisatie


Vanderperk Groep heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, vormgeven, drukken en printen en binden van diverse producten. Van nieuwsbrieven tot magazines en van (les)boeken tot proefschriften. Samen met jou gaan we voor het beste eindresultaat, dat pas af is wanneer jij tevreden bent.

Ben je geïnteresseerd in het laten drukken van je proefschrift bij Vanderperk Groep? Samen zorgen we ervoor dat jouw proefschrift ook qua uiterlijk als een huis staat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: