• Home
  • Proefschrift drukken

Proefschrift drukken? De kroon op uw academische werk

Een proefschrift of dissertatie is de kroon op uw academische werk. U heeft na urenlang zwoegen een prachtig onderzoek neergezet. Maar een proefschrift is niet compleet zonder een mooi uiterlijk, tenslotte wilt u de inhoud ook naar buiten toe kunnen laten zien. Laat daarom uw proefschrift drukken door een ervaren en betrokken partner. Normaal gesproken schrijft u slechts eenmaal in uw leven een proefschrift. Dat vraagt om een gespecialiseerde drukker. U kunt bij ons terecht voor het opmaken en drukken van uw proefschrift.

Laat uw proefschrift vormgeven door een specialist


Na uw harde werk aan de inhoud van uw proefschrift gaan wij voor u aan de slag met het verzorgen van de opmaak en het drukken ervan. Wij gaan met veel zorg te werk, om tot een prachtig eindresultaat te komen. Wij zijn pas tevreden als u een proefschrift in handen heeft, met een inhoud én opmaak waar u trots op bent.

Uiteraard wordt u tijdens het hele proces persoonlijk begeleid door een van onze specialisten. Door samen met u om de tafel te gaan en uw wensen te bespreken kunnen we garanderen dat het uiterlijk van uw proefschrift geheel naar wens wordt.  

Proefschrift laten drukken en inbinden door Vanderperk Groep


Als u uw proefschrift bij Vanderperk Groep laat drukken kunt u kiezen uit diverse druk- en print mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor digitaal drukken, dit is zeer interessant als het gaat om een kleinere oplage omdat de kosten dan lager liggen. Als u kiest voor digitaal drukken wordt het bestand direct vanaf de computer naar de printer verzonden, daardoor is printing on demand ook nog eens sneller dan offset drukken. Desalniettemin is printing on demand niet te vergelijken met de printer die u mogelijk zelf ook heeft. De kwaliteit van digitaal printen is namelijk vele malen hoger.

Tevens kunt u ook nog uit verschillende mogelijkheden kiezen om het proefschrift te binden. Bijvoorbeeld voor garenloos of genaaid-gelijmd. Dikkere boeken en boeken die vaak gelezen worden, worden over het algemeen vaker genaaid. Maar is uw proefschrift voor eenmalig (of minder frequent) gebruik? Dan is garenloos vaak voldoende. Laat u door een van onze specialisten adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Een betrokken partner met veel ervaring


Op het gebied van drukwerk zijn we al jarenlang specialist. Daarnaast doen we net dat stapje extra voor u, zodat u gegarandeerd tevreden bent met uw proefschrift. Doordat u rechtstreeks kunt communiceren met uw contactpersoon kunnen er snel wijzigingen doorgevoerd worden waardoor we snel kunnen schakelen. Maar dat zijn niet de enige redenen waarom u voor ons kiest, door samen te werken met onze specialisten krijgt u:

  • Persoonlijke begeleiding bij het drukken van uw proefschrift, inclusief volledige ondersteuning tijdens het gehele proces.
  • Jarenlange ervaring in het ontwerpen, vormgeven en drukken van diverse soorten boeken en magazines, waaronder proefschriften.
  • Drukwerk met een hoge kwaliteit: dat ziet u terug in onze producten
  • Veel tevreden klanten gingen u voor: klanten beoordelen ons met een 9.

Druk en print is onze specialisatie


Vanderperk Groep heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, vormgeven, drukken en printen en binden van diverse producten. Van nieuwsbrieven tot magazines en van (les)boeken tot proefschriften. Samen met u gaan we voor het beste eindresultaat, dat pas af is wanneer u tevreden bent.

Bent u ge√Įnteresseerd in het laten drukken van uw proefschrift bij Vanderperk Groep? Samen zorgen we ervoor dat uw proefschrift ook qua uiterlijk als een huis staat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: