• Home
  • Hardcover of softcover boek drukken

Hardcover of softcover boek drukken?

Wilt u een boek laten drukken? Dan is de keuze van uw omslag en de uitstraling hiervan minstens net zo belangrijk als de inhoud van uw boek. Niet alleen de vormgeving van uw omslag, ook de keuze voor hardcover of softcover is een belangrijke keuze. De omslag van uw boek, kan uw boek maken of breken. Daarom helpen wij u graag bij het ontwerp en de vormgeving.

Boekbinderij Vanderperk Groep


Bij Vanderperk Groep kunnen we uw boek vormgeven en voorzien van een passende omslag. We kunnen u adviseren over de verschillende soorten papier, drukwerk en welk soort omslag beter past bij uw product. Of u nu een leesboek, lesboek, jaarboek of jubileumboek wilt produceren  u kunt voor elk soort boek bij ons terecht. Bij Vanderperk Groep heeft u een vast aanspreekpunt, daardoor kunnen we snel schakelen om tot het beste eindresultaat te komen.

Hardcover boek drukken


Een hardcover boek is een boek met een harde omslag. Een hardcover wordt vaak gekozen als omslag voor naslag materiaal zoals jubileumboeken of prentenboeken. Maar ook voor bepaalde leesboeken of prekenboeken wordt regelmatig een harde omslag gekozen. Een voordeel van een harde kaft is onder andere dat er geen vouw in de omslag komt, zodra het boek wordt opengeslagen.

Softcover boek drukken


U kunt er ook voor kiezen om een softcover boek te laten drukken. Een softcover - ook wel paperback genoemd - is een boek met een flexibele omslag. Zo’n soort omslag komt u vaak tegen bij leesboeken omdat een leesboek met een softcover handzamer is voor de lezer. Een leesboek met een softcover is dan ook lichter dan een hardcover, en is daardoor makkelijker mee te nemen. Een ander voordeel van een softcover is dat de kostprijs relatief lager ligt dan voor een hardcover.

Twijfelt u over welk soort omslag u moet kiezen? We denken graag met u mee in uw keuze voor een soft- of hardcover.

Warehousing bij Vanderperk Groep


Ligt uw nieuwe boek klaar om verstuurd en/of verkocht te worden, maar kost het u te veel tijd om de voorraad en bestellingen bij te houden? Dan biedt warehousing een uitkomst voor u. Als u kiest voor warehousing dan heeft u geen omkijken naar de voorraad en verzending van uw bestellingen. Uw voorraad ligt bij ons opgeslagen, en wij verwerken en verzenden uw bestellingen. Het voordeel van warehousing is dat het u een hoop tijd bespaart en alles rondom de productie en verzending van uw boek onder een dak gebeurt.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: