Jaarboek laten maken? Vanderperk Groep is specialist in drukwerk.

Of je nu als bedrijf alle successen en hoogtepunten van afgelopen jaar wilt uitlichten, als vereniging alle onvergetelijke momenten wilt vastleggen, of als school een jaarboek wilt maken voor alle eindexamenleerlingen: je kunt voor elke gelegenheid een jaarboek laten maken.

Een jaarboek is een creatieve en unieke herinnering aan een onvergetelijk jaar. In een jaarboek kunt je alle kostbare momenten van het afgelopen jaar vastleggen. Maak van deze kostbare momenten tastbare herinneringen door middel van foto’s, leuke anekdotes, interessante teksten en boeiende interviews met personen die een hoofdrol hebben gespeeld in dat specifieke jaar.

Een onvergetelijk jaarboek maken


Wilt je een jaarboek laten maken? Vanderperk Groep helpt je graag. We denken van begin tot eind met je mee en kunnen de complete opmaak voor je verzorgen. Uiteraard kunt je er ook voor kiezen om zelf het jaarboek te ontwerpen en bij ons aan te leveren, dan drukken wij het boek voor je.

Of je nu zelf het jaarboek ontwerpt, of je laat het door een van onze vormgevers doen, wij zorgen er altijd voor dat het jaarboek een prachtig en origineel naslagwerk wordt dat voor altijd bewaard kan blijven.

Je drukwerk bij Vanderperk Groep


Vanderperk Groep heeft een eigen drukkerij en boekbinderij waar we het jaarboek drukken in de hoogste kwaliteit. Daarnaast kiezen we altijd voor de juiste afwerking. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om het jaarboek mooi af te werken, wij kunnen je hierin adviseren wat de juiste keuze is.

Wil je een jaarboek laten drukken?


Wil je graag een fotojaarboek maken voor eindexamenleerlingen? Of juist een jaarboek voor je vereniging of bedrijf, waarin je alle hoogtepunten van afgelopen jaar vastlegt? Of voor een andere gelegenheid? Vanderperk Groep helpt je graag verder en voorziet je van professioneel advies met betrekking tot de vormgeving van het boek.  

Ben je benieuwd wat Vanderperk Groep voor je kan betekenen? Of wil je direct een aanvraag doen voor het realiseren van een jaarboek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: