Jaarboek laten maken als herinnering? Vanderperk Groep is jouw specialist

Leestijd 6 minuten
Als bedrijf wil je natuurlijk alle successen en hoogtepunten van afgelopen jaar vieren en extra uitlichten, als vereniging alle onvergetelijke momenten vastleggen, of als school een jaarboek maken voor alle eindexamenleerlingen. Je kunt voor iedere gelegenheid een jaarboek laten maken.

Creatieve en unieke herinnering


Een jaarboek is een creatieve en unieke herinnering aan een onvergetelijk jaar. In een jaarboek kun je alle kostbare momenten van het afgelopen jaar vastleggen. Maak van deze kostbare momenten tastbare herinneringen door middel van foto’s, leuke anekdotes, interessante teksten en boeiende interviews met personen die een hoofdrol hebben gespeeld in dat specifieke jaar. Vanderperk Groep helpt je graag om een waanzinnig jaarboek te maken. We denken van het begin tot het eind met je mee en kunnen de complete opmaak voor je verzorgen. Uiteraard kunt je er ook voor kiezen om zelf het jaarboek te ontwerpen en bij ons aan te leveren, dan doen wij enkel het drukwerk.

Jaarboek als almanak


Een jaarboek bevat natuurlijk foto’s en andere informatie over het afgelopen jaar. Geef je jaarboek extra body door ruimte voor een almanak toe te voegen. Bijzondere evenementen, terugkerende informatie over bepaalde onderwerpen en misschien zelfs ingezonden brieven, moppen of een gedicht. In een almanak zie je het allemaal terug. Wil je een jaarboek laten maken of zelf ontwerpen? Denk dan eens na over deze toevoeging. Hoe leuk is het wanneer je dit jaren later weer terugleest.

Gespecialiseerde ontwerpers


Als je ervoor kiest om door een van onze gespecialiseerde ontwerpers de opmaak te laten doen ben je gegarandeerd van een eindresultaat waar je blij van wordt. Zoals hierboven genoemd, denken wij graag van het begin tot het met je mee. Zo kun je het jaarboek laten maken, precies zoals jij dat wilt. Natuurlijk zorgen we er altijd voor, ook als u hem zelf ontwerpt, dat het jaarboek een prachtig en origineel naslagwerk wordt dat voor altijd bewaard kan blijven.

Eigen drukkerij, boekbinderij en verzendhuis


Vanderperk Groep heeft een eigen drukkerij en boekbinderij waar we het jaarboek drukken en binden met de hoogste kwaliteit materialen. Daarnaast kiezen we altijd voor een mooie afwerking, zodat u trots kunt zijn op het jaarboek dat u hebt laten maken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om het jaarboek mooi af te werken, wij kunnen je hierin adviseren wat een goede keuze zou zijn. Uiteraard zodat dit helemaal past bij jouw bedrijf, school of vereniging. Maar naast een drukkerij en boekbinderij hebben we ook een eigen verzendhuis. Vanuit dit verzendhuis kunnen ook de verzending van het jaarboek voor je regelen én kunnen we de voorraad opslaan. Zo nemen we niet alleen de hectiek rondom verzending uit handen, maar bespaar je ook op opslagruimte.

Vanderperk Groep helpt je verder


Een jaarboek laten maken doe je bij Vanderperk Groep. Voor een groep eindexamenleerlingen, verenigingen of bedrijven: leg de mooiste, grappigste en bijzonderste momenten vast. Ook voor andere gelegenheden staat Vanderperk Groep voor je klaar. We voorzien je graag van professioneel advies met betrekking tot de vormgeving van het boek.

Vakkundig advies van onze specialisten


Ben je benieuwd wat Vanderperk Groep voor je kan betekenen? Of wil je direct een aanvraag doen voor het realiseren van een jaarboek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Laat je wensen aan ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden. Dan gaan we samen bekijken hoe we het jaarboek eruit kunnen laten zien om door een ringetje te halen.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?