Jaarboeken: Vier onvergetelijke momenten met Vanderperk Groep

Leestijd 5 minuten
Een jaarboek maken is dé manier om alle bijzondere hoogtepunten van het afgelopen jaar te bundelen, of het nu gaat om het vieren van bedrijfssuccessen, het vastleggen van onvergetelijke momenten voor een vereniging, of het creëren van een gedenkwaardig aandenken voor eindexamenleerlingen. Vanderperk Groep staat klaar om voor elke gelegenheid een prachtig jaarboek te realiseren.

Een creatieve en unieke herinnering


Een jaarboek is meer dan alleen een bundeling van foto's; het is een creatieve en unieke herinnering aan een buitengewoon jaar. In een jaarboek kun je alle kostbare momenten van het afgelopen jaar vastleggen en tastbaar maken. Vul de pagina's met foto's, boeiende anekdotes, interessante teksten en intrigerende interviews met de personen die een hoofdrol hebben gespeeld. Vanderperk Groep staat klaar om je te helpen bij het creëren van een verbluffend jaarboek. We denken van begin tot eind met je mee en kunnen de volledige opmaak voor je verzorgen. Als je liever zelf het jaarboek ontwerpt, kunnen wij het drukwerk verzorgen.

Jaarboek als almanak


Geef je jaarboek extra diepgang door ruimte te bieden voor een almanak. Voeg bijzondere evenementen toe, herhaalde informatie over specifieke onderwerpen en misschien zelfs ingezonden brieven, grappen of gedichten. In een almanak vind je het allemaal terug. Leuk wanneer je jaren later het jaarboek nog eens doorleest.

Gespecialiseerde ontwerpers voor een uniek jaarboek


Als je ervoor kiest om onze gespecialiseerde ontwerpers de opmaak te laten verzorgen, ben je verzekerd van een eindresultaat waar je trots op kunt zijn. We denken graag met je mee, of je nu het jaarboek door ons laat maken of zelf ontwerpt. Het eindproduct zal altijd een prachtig en origineel naslagwerk zijn dat voor altijd bewaard kan blijven.

Eigen drukkerij, boekbinderij en verzendhuis


Bij Vanderperk Groep beschikken we over onze eigen drukkerij en boekbinderij, waar we onder andere jaarboeken drukken en binden met hoogwaardige materialen en een prachtige afwerking. We bieden talloze mogelijkheden voor een stijlvolle afwerking die perfect past bij jouw bedrijf, school of vereniging. Bovendien hebben we een eigen verzendhuis, waar we niet alleen de verzending van jaarboeken kunnen regelen, maar ook de voorraad kunnen opslaan. Zo nemen we niet alleen de zorgen rondom verzending uit handen, maar bespaar je ook op opslagruimte.

Vanderperk Groep: Jouw partner voor jaarboeken


Of je nu een jaarboek wilt laten maken voor eindexamenleerlingen, verenigingen of bedrijven, bij Vanderperk Groep ben je aan het juiste adres. Leg de mooiste, grappigste en meest bijzondere momenten vast. Ons team staat klaar om je professioneel advies te geven over de vormgeving van het boek.

Vakkundig advies voor jouw jaarboek


Wil je weten wat Vanderperk Groep voor je kan betekenen? Of wil je direct een aanvraag doen voor het realiseren van een jaarboek? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Deel je wensen met ons, en we bespreken graag de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat je jaarboek eruit ziet om door een ringetje te halen. Bij Vanderperk Groep helpen we je graag verder.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: