Jubileum bedrijf? Laat een magazine of boek maken!

Leestijd 5 minuten
Heb je een jubileum te vieren? Laat alle noemenswaardige momenten vastleggen in een bijzonder bedrijfsjubileum boek of bedrijfsmagazine. Samen met jou maken we er een uniek en origineel jubileumboek van dat op verhalende wijze alle gedenkwaardige momenten van jouw bedrijf, stichting of vereniging vastlegt.

Er kunnen verschillende redenen zijn om een bedrijf jubileumboek te maken. Want ook wanneer een werknemer bijvoorbeeld 25 jaar in dienst is, is het een bijzondere aangelegenheid om een jubileumboek te laten maken en cadeau te doen namens het bedrijf en/ of alle collega’s.

Bedrijfsjubileum boek maken


Een jubileum is in ieder opzicht een bijzonder en memorabel moment. Extra bijzonder wanneer je dit vast laat leggen in een bedrijfsjubileum boek. Of je bedrijf nu 10, 25 of 100 jaar bestaat, ieder jubileum is een mijlpaal. In een bedrijf jubileumboek kun je bijzondere momenten van de afgelopen jaren vastleggen die absoluut niet vergeten mogen worden. Maar je kunt ook denken aan persoonlijke verhalen van betrokken werknemers en relaties. Zij zijn bovendien mede verantwoordelijk voor het bestaan en succes van het bedrijf.

Bedrijfsmagazine maken


Je kunt er ook voor kiezen om een bedrijf magazine te laten maken. Met een bedrijfsmagazine kun je je medewerkers of leden op de hoogte houden van alle laatste activiteiten en ontwikkelingen binnen het bedrijf of de vereniging. Een bedrijfsmagazine is de ideale manier om iedereen betrokken te houden bij de organisatie. Een magazine leent zich dus eigenlijk voor een ander doeleinde dan een jubileumboek. Met een jubileumboek gedenk je het bestaan van het bedrijf terwijl een bedrijfsmagazine meer informatief is en wellicht een paar keer per jaar wordt uitgegeven.

Bedrijfsjubileum boek drukken


Vanderperk Groep beschikt over een eigen druk- en binderij. Daardoor kunnen jubileumboeken of magazines snel geproduceerd worden, waar je weer van kunt profiteren. Bovendien kunnen we je uitgebreide afwerkingsmogelijkheden bieden. Van gehecht of genaaid, tot garenloos brocheren in hotmelt of pur.  Daarnaast kun je kiezen uit een harde omslag of zogenoemde paperback, of wel softcover genoemd. Voor jubileumboeken wordt geadviseerd om voor een hardgebonden boek te kiezen, dit ziet er namelijk prachtig uit. Softcover is meer gebruikelijk bij leesboeken. Uiteraard kun je zelf je bedrijf jubileumboek geheel naar wens samenstellen.

Wil je dat je jubileumboek de juiste aandacht krijgt? In de afgelopen jaren heeft Van der Perk veel jubileumboeken mogen drukken en is daardoor de absolute specialist in het maken en drukken van bedrijfsjubileum boeken. Van het inscannen van foto’s, het opmaken van het jubileumboek, het redigeren van teksten, tot het drukken, binden en uiteindelijk verzenden. Vanderperk Groep kan het gehele proces voor je uit handen nemen.   

Zeker weten dat je jubileumboek de juiste aandacht krijgt? Vanderperk Groep zorgt ervoor dat het boek een unieke herinnering voor het leven en het nageslacht wordt.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: