Leesboeken: samen tot het beste resultaat

Leestijd 2 minuten
Of u nu voor het eerst uw eigen boek laat drukken of dat u dat al vaker heeft gedaan, het blijft spannend. U heeft veel tijd en energie gestopt in het maken van het boek. Logisch dat u ook een mooi eindresultaat wilt hebben.

Vanderperk Groep neemt uw gehele productie verder uit handen. U levert het bestand aan en wij zorgen dat het hele boek gecontroleerd en vormgegeven wordt. Daarnaast geven we u advies over de verschillende soorten papier, drukwerk en natuurlijk de omslag.

Ook dit kunnen we voor u verzorgen. Laat de omslag door ons opmaken of lever uw eigen bestand aan. Doordat u rechtstreeks contact hebt met de verantwoordelijke voor uw boek, kunnen we snel schakelen en zorgen we voor de juiste afhandeling.

U kunt uw boek op twee manieren laten drukken: zowel digitaal als offset. De prijs varieert voornamelijk in de opstartkosten. Deze zijn bij digitaal drukken lager. Voor kleine oplages is deze manier van drukken daarom interessanter. Wilt u een hoge oplage van uw boek laten drukken, dan is offset drukken voordeliger voor u. Vanderperk Groep zorgt ervoor dat u het juiste advies ontvangt en helpt u met uw keuze. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Wat kunnen we voor u betekenen?
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: