• Home
  • Digitaal magazine

Digitaal magazine laten maken

Leestijd 7 minuten
Wil je een digitaal magazine laten maken of wil je hulp bij het ontwerpen? Vanderperk Groep beschikt over een gespecialiseerd team designers, die je kunnen helpen bij het maken van een online magazine. Wel zo fijn als je graag snel jouw digitale magazine wil laten produceren zodat je het makkelijk kan verspreiden en een groot publiek kan bereiken. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Digitaal magazine maken voor uw klanten en medewerkers


Een digitaal magazine is een mooie en eenvoudige manier voor het maken van een bedrijfsmagazine. Een bedrijfsmagazine is de ideale manier om al jouw medewerkers en klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Een bedrijfsmagazine wordt doorgaans twee, drie of vier keer per jaar uitgegeven en barst van de informatie over jouw bedrijf. Het is een van de belangrijkste communicatiemiddelen binnen jouw bedrijf voor zowel interne als externe communicatie. Als je kiest voor een digitaal magazine als bedrijfsmagazine hoef je deze maar één keer op te maken om vervolgens eindeloos naar medewerkers en klanten te kunnen sturen.

Ruimte voor meer achtergrondinformatie


Het voordeel van een digitaal magazine als bedrijfsmagazine ten opzichte van een nieuwsbrief is dat je veel meer ruimte hebt om achtergrondinformatie en details te geven. Je bespaart namelijk veel kosten doordat het magazine niet gedrukt hoeft te worden. Dan kun je er logischerwijs voor kiezen om meer pagina’s in je digitaal magazine op te nemen.

Een bedrijfsmagazine straalt professionaliteit uit. Een dergelijke uitstraling wordt natuurlijk gemaakt of gebroken door de kwaliteit van de tekst, fotografie, opmaak en vormgeving. Je kan ervoor kiezen om een compleet bestand aan te leveren, zodat wij er bijvoorbeeld alleen nog maar een digitaal magazine van moeten maken. Je kan er ook voor kiezen om alleen het materiaal aan te leveren, dan maken de gespecialiseerde designers van Vanderperk Groep er een prachtig digitaal magazine van.

Digitaal versus offline magazine


Een offline magazine heeft een beperkte oplage en kan dus ook een beperkt publiek bereiken. Een digitaal magazine kun je eenvoudig via verschillende kanalen onder een grote doelgroep verspreiden. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat lezers het magazine weer gemakkelijk kunnen verspreiden en nog meer lezers jouw magazine vinden. Zoals genoemd bespaart een digitaal magazine ook in de kosten in vergelijking met een offline magazine, doordat je geen kosten voor drukwerk hebt. Daarnaast is een digitaal magazine duurzamer, omdat het oneindig hergebruikt kan worden en je geen inkt, papier en brandstoffen voor de distributie gebruikt.

In een digitaal magazine kun je ook extra materiaal toevoegen, zoals video’s, of doorlinken naar je website. Je creëert een divers aanbod voor adverteerders, omdat je directe leads kunt genereren én hebben jij en de adverteerder direct inzicht in de resultaten van zowel het magazine als de advertentie(s). Alle voordelen van een digitaal magazine op een rij ten opzichte van een offline magazine:

  • Goedkoper
  • Duurzamer
  • Bereik een groter publiek
  • Lagere kosten
  • Meetbaarder
  • Extra materialen toevoegen zoals video
  • Meer mogelijkheden voor adverteerders

Wij ontzorgen je volledig


Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het maken van digitale magazines en kunnen je op dat gebied volledig ontzorgen. Wij zullen eerst met jou in gesprek gaan over de invulling van het magazine en je wensen en kunnen vervolgens aan de slag gaan met de ontwikkeling van het magazine. Wij zullen het volledige proces van de begin tot de eind fase voor je uit handen nemen. Onze designers staan graag voor je klaar en kijken er naar uit om aan de slag te gaan.

Meer weten over het laten maken van een digitaal magazine?


Ben je benieuwd wat Vanderperk Groep voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van een digitaal magazine maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Laat het idee en de wensen die jij hebt achter, dan komen we zo snel mogelijk op jouw vraag terug. Wij helpen jou graag!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?