• Home
  • Bedrijfsmagazine

Bedrijfsmagazine

Leestijd 5 minuten
Een bedrijfsmagazine is de ideale manier om al jouw medewerkers en klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Er zijn verschillende varianten van magazines en een uitgebreid aanbod aan afwerkingsmogelijkheden. Ook voor de manier van binden zijn verschillende mogelijkheden. Om tot een goede keuze te komen helpen de specialisten van Vanderperk Groep je graag verder.

Belangrijk communicatiemiddel voor zowel intern als extern


Een bedrijfsmagazine is de ideale manier om klanten, leveranciers en medewerkers op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Een bedrijfsmagazine wordt doorgaans twee, drie of vier keer per jaar uitgegeven en barst van de informatie over jouw bedrijf. Het is een van de belangrijkste communicatiemiddelen binnen jouw bedrijf voor zowel interne als externe communicatie.

Ruimte voor meer achtergrondinformatie


Het voordeel van een bedrijfsmagazine ten opzichte van een nieuwsbrief is dat je veel meer ruimte hebt om achtergrondinformatie en details te geven. Daarnaast straal je met een bedrijfsmagazine meer professionaliteit uit. Een dergelijke uitstraling wordt natuurlijk gemaakt of gebroken door de kwaliteit van de tekst, fotografie, opmaak en vormgeving. Bij het laten drukken van een bedrijfsmagazine kan je ervoor kiezen om een compleet bestand aan te leveren, zodat wij het alleen nog maar hoeven te drukken. Je kan er ook voor kiezen om alleen het materiaal aan te leveren, dan maken de gespecialiseerde designers van Vanderperk Groep er een prachtig corporate magazine van.

Van ontwerp tot verzending onder één dak


Kies bij het drukken van een bedrijfsmagazine voor een uniek ontwerp die naadloos aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Zo schep je herkenning en het zorgt voor een strakke look. Voor bijvoorbeeld de fotografie kunnen we je ook helpen. Natuurlijk helpen we je bij het drukwerk, maar we kunnen ook de gehele distributie verzorgen. Van ontwerp tot verzending kan uit handen worden genomen, omdat we een eigen drukkerij, binderij en verzendhuis hebben. In het verzendhuis kan jouw bedrijfsmagazine opgeslagen en verzonden worden naar de door jou geselecteerde adressen.

Boek of magazine laten drukken


Uiteraard kan je er ook voor kiezen om een bedrijfsjubileumboek bij ons te laten drukken. Een boek wordt vaak gebruikt om het zoveel jarig bestaan van een bedrijf uit te lichten of om een mijlpaal te vieren. Ook voor een zoveel jarig in dienst van een werknemer kan een reden zijn om een boek te laten drukken. Een magazine is wat zakelijker en informatiever. Een magazine is erop gericht om (achtergrond)informatie te geven aan werknemers, leveranciers en klanten. Een bedrijfsjubileumboek is erop gericht om een mijlpaal of belangrijke gebeurtenis uit te lichten of te vieren.

Bent u benieuwd wat Vanderperk Groep voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Laat het idee en de wensen die jij hebt achter, dan komen we zo snel mogelijk op jouw vraag terug.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?