• Home
  • Tijdschrift laten drukken

Tijdschrift laten drukken

Wanneer u een tijdschrift laat drukken verwacht u natuurlijk dat het drukwerk van de hoogste kwaliteit is. Door te kiezen voor printing on demand wordt uw tijdschrift - of magazine - in de beste kwaliteit afgedrukt. Bovendien heeft u ook nog eens de mogelijkheid om uw bestand volledig te personaliseren. Een tijdschrift is het ideale communicatiemiddel om rond te sturen naar uw klanten, leveranciers of abonnees.

Wilt u een net wat luxere finishing touch aan uw tijdschrift geven? Kies dan voor een glossy. Een glossy is het perfecte medium wanneer u bijvoorbeeld een jubileum te vieren heeft. In een glossy kunt u veel beeldmateriaal toevoegen, dat door de luxe afwerking geheel tot leven wordt gebracht. Wij adviseren u graag of dat er bij uw situatie beter een tijdschrift of een glossy past.

Tijdschrift vormgeven en drukken


Uiteraard kunt u ervoor kiezen om zelf een bestand aan te leveren, zodat wij alleen nog uw tijdschrift hoeven te drukken en eventueel verzenden. Maar het is ook mogelijk dat onze creatieve designers u ondersteunen bij het ontwerpen en vormgeven van uw tijdschrift. Zij zijn erin gespecialiseerd om het tijdschrift naadloos te laten aansluiten bij uw huisstijl. Bovendien houden we rekening met uw doelgroep, zodat het ook aansluit bij uw lezers.

Wat betreft bind- en afwerkmethodes heeft u diverse mogelijkheden. We kunnen het tijdschrift binden door middel van een nietje, maar u kunt ook kiezen voor lijm. Beide varianten hebben zo zijn voor- en nadelen, we adviseren u graag over de beste keuze voor u.

Uw drukwerk combineren met een digitaal tijdschrift


Tevens kunnen wij u de mogelijkheid bieden om een combinatie te maken tussen een papieren tijdschrift en een digitaal tijdschrift. Met een digitaal tijdschrift kunt u van diverse voordelen profiteren. Zo kunt u bijvoorbeeld een kopie beschikbaar maken op uw website, of snel uitsturen naar nieuwe leden. Door de foto’s en video’s tot leven worden gebracht, is een digitaal magazine een unieke en interactieve beleving voor de lezer.

Maak gebruik van warehousing en ons verzendhuis


Bij Vanderperk kunt u ook kiezen voor warehousing en/of ons verzendhuis. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen tijd en ruimte hoeft vrij te maken voor de verzending en opslag van uw tijdschrift. Ook heeft u geen omkijken naar de voorraad van uw product omdat wij dit voor u in de gaten houden. Uw hele voorraad ligt bij ons opgeslagen en wij nemen de verwerking en verzending van de bestellingen voor u uit handen. Bijkomstig voordeel: door te kiezen voor ons totaalpakket kunnen wij u een scherp prijsvoorstel doen. Tevens profiteert u van scherpe verzendtarieven als u de verzending van uw tijdschrift aan ons uitbesteed.

Wilt u een tijdschrift laten drukken?


We gaan graag voor u aan de slag om uw tijdschrift mooi vorm te geven, te drukken en eventueel te verzenden. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw tijdschrift.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: