• Home
  • Tijdschrift laten drukken

Tijdschrift laten drukken

Leestijd 5 minuten
Wanneer je een tijdschrift laat drukken verwacht je natuurlijk dat het drukwerk van de hoogste kwaliteit is. Door te kiezen voor printing on demand wordt je tijdschrift - of magazine - in de beste kwaliteit afgedrukt. Bovendien heb je ook nog eens de mogelijkheid om je bestand volledig te personaliseren. Een tijdschrift iseen ideaal communicatiemiddel om rond te sturen naar je klanten, donateurs, leveranciers of abonnees.

Wil je een net wat luxere finishing touch aan je tijdschrift geven? Kies dan voor een extra veredeling van de omslag. Zoals een glanslaminaat waardoor je magazine een glossy uitstraling krijgt. Een glossy is het perfecte medium wanneer u bijvoorbeeld een jubileum te vieren heeft. In een glossy kun je veel beeldmateriaal toevoegen, dat door de luxe afwerking geheel tot leven wordt gebracht. Wij adviseren je graag of dat er bij jouw situatie beter een tijdschrift of een glossy past.

Tijdschrift vormgeven en drukken


Uiteraard kun je ervoor kiezen om zelf een bestand aan te leveren, zodat wij alleen nog je tijdschrift hoeven te drukken en eventueel verzenden. Maar het is ook mogelijk dat onze creatieve designers je ondersteunen bij het ontwerpen en vormgeven van je tijdschrift. Zij zijn erin gespecialiseerd om het tijdschrift naadloos te laten aansluiten bij je huisstijl. Bovendien houden we rekening met je doelgroep, zodat het ook aansluit bij je lezers.

Wat betreft bind- en afwerkmethodes heb je diverse mogelijkheden. We kunnen het tijdschrift binden door middel van een nietje, maar je kunt ook kiezen voor lijm. Beide varianten hebben zo zijn voor- en nadelen, we adviseren je graag over de beste keuze voor je.

Je drukwerk combineren met een digitaal tijdschrift


Tevens kunnen wij je de mogelijkheid bieden om een combinatie te maken tussen een papieren tijdschrift en een digitaal tijdschrift. Met een digitaal tijdschrift kun je van diverse voordelen profiteren. Zo kun je bijvoorbeeld een kopie beschikbaar maken op je website, of snel uitsturen naar nieuwe leden. Door de foto’s en video’s tot leven worden gebracht, is een digitaal magazine een unieke en interactieve beleving voor de lezer.

Maak gebruik van warehousing en ons verzendhuis


Bij Vanderperk kun je ook kiezen voor warehousing en/of ons verzendhuis. Het voordeel hiervan is dat je zelf geen tijd en ruimte hoeft vrij te maken voor de verzending en opslag van je tijdschrift. Ook heb je geen omkijken naar de voorraad van je product omdat wij dit voor je in de gaten houden. Je hele voorraad ligt bij ons opgeslagen en wij nemen de verwerking en verzending van de bestellingen voor je uit handen. Bijkomstig voordeel: door te kiezen voor ons totaalpakket kunnen wij je een scherp prijsvoorstel doen. Tevens profiteert je van scherpe verzendtarieven als je de verzending van je tijdschrift aan ons uitbesteed.

Wil je een tijdschrift laten drukken?


We gaan graag voor je aan de slag om je tijdschrift mooi vorm te geven, te drukken en eventueel te verzenden. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van je tijdschrift.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?