Online magazine

Leestijd 5 minuten
Wil jij graag een online magazine laten maken? Vanderperk Groep beschikt over een gespecialiseerd team designers. Wel zo fijn als je graag snel jouw online magazine wil laten produceren. Naast dat zij zich bezighouden met het ontwerpen van prachtige gedrukte magazines, kunnen zij ook online magazines realiseren.

Online magazine voor jouw bedrijf


Een bedrijfsmagazine is een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor interne en externe communicatie. Doorgaans wordt zo’n magazine een aantal keer per jaar uitgegeven en verstuurd. Door jouw bedrijfsmagazine te digitaliseren hoef je deze slechts één keer op te maken, om vervolgens eindeloos te kunnen versturen. Een online magazine is dan ook de ideale manier om jouw medewerkers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf. Bovendien is het een eenvoudige manier om klanten te binden. Een nieuwsbrief met een link naar het magazine is tenslotte snel verstuurd. In vergelijking met print, kan een online magazine de kosten flink drukken. Verspreiding via e-mail of social media is tenslotte (tot op zekere hoogte) gratis.  

Ruimte voor meer achtergrondinformatie


Een bedrijfsmagazine straalt professionaliteit uit. Een dergelijke uitstraling wordt natuurlijk gemaakt of gebroken door de kwaliteit van de tekst, fotografie, opmaak en vormgeving. Vanderperk Groep beschikt over een gespecialiseerd team designers, die jouw online magazine kunnen ontwerpen en vormgeven. Je kan ervoor kiezen om een compleet bestand aan te leveren, zodat wij er bijvoorbeeld alleen nog maar een online magazine van moeten maken. Maar je kan er ook voor kiezen om alleen het materiaal aan te leveren, dan maken de designers van Vanderperk Groep er een prachtig online magazine van.

Voordelen van een online magazine


Een online magazine biedt jou de mogelijkheid om veel meer achtergrondinformatie en details te delen. Je wordt niet beperkt door een vast aantal pagina’s en je hoeft daardoor ook geen extra drukkosten te betalen. Er zit echter nogal een verschil tussen alle informatie op een simpele blog te plakken of een professioneel ontworpen online magazine, waar alle informatie netjes gebundeld wordt tot een verhaal. Bij Vanderperk Groep geloven we sterk in de voordelen van een online magazine als communicatiemiddel voor jouw bedrijf. De voordelen van een online magazine zijn onder andere:

  • Groot bereik: een offline magazine heeft een beperkte oplage en kan slechts een beperkt publiek bereiken. Een online magazine kun je eenvoudig via verschillende kanalen onder een grote doelgroep verspreiden;
  • Lagere kosten: met een online magazine bespaar je op drukwerk en verzending. Een online magazine hoeft slechts eenmalig opgemaakt en gepubliceerd te worden;
  • Duurzaam: een online magazine kan oneindig hergebruikt worden, zonder dat je daar inkt, papier en brandstoffen voor nodig hebt;
  • Onderscheidend: je hebt de mogelijkheid om extra materiaal toe te voegen zoals een video of link naar je website;
  • Meetbaar: je hebt meer inzicht in de resultaten van het magazine en advertenties. Dit is super relevante informatie zowel voor jou als voor adverteerders.

Ben je benieuwd wat Vanderperk Groep voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van een online magazine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Laat het idee en de wensen die jij hebt achter, dan komen we zo snel mogelijk op jouw vraag terug.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?