Zoekmachine optimalisatie

Google is bijna niet meer weg te denken in de online wereld. Het doel van Google is relevante content bieden op het moment dat iemand dit vraagt. Na het invullen van een zoekterm in de bekende zoekbalk van Google worden er twee soorten resultaten geboden: SEA en SEO.  SEA staat voor Search Engine Advertising. Hierbij komt een advertentie bovenaan te staan, afhankelijk van het bod en de relevantie van de pagina. De tweede SEO, staat voor Search Engine Optimalisation. Bij deze resultaten komt de partij met de beste content op de zoekvraag bovenaan te staan, zonder dat zij daarvoor betalen. Vanderperk Groep kan u adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van de organische (SEO) en betaalde (SEA) vindbaarheid. Want wat heb je aan een mooie website zonder bezoekers?

Social media marketing

Sociale media zijn voor veel mensen onderdeel geworden van het dagelijkse leven. Het biedt voor organisaties ongekende mogelijkheden omdat de interesse gebieden van mensen volledig in kaart worden gebracht. Deze mogelijkheden gaan veel verder dan het regelmatig plaatsen van een bericht op sociale media.

Twijfel je nog om aan de slag te gaan met social media? Of heb je deze stap al gemaakt en bent je op zoek naar hoe je dit pad verder dient te bewandelen. Een social media strategie is een vak apart, dit vraagt strategie ontwikkeling en tijd. Veel bedrijven zien hier tegenop. Van advies tot het volledig bedenken en uitwerken van campagnes ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres.

E-mail marketing

E-mail marketing is nog steeds (één van) de meest effectieve vormen van marketing. Het biedt je als organisatie de mogelijkheid om binnen te dringen in één van de weinige persoonlijke omgevingen die mensen online hebben: de e-mail inbox. Binnen een paar klikken een professionele nieuwsbrief versturen waarmee je bedrijf of organisatie naar een hoger niveau getild wordt. Wij geven je graag persoonlijk advies op e-mailmarketing gebied en nemen daarvoor alle tijd voor je.

Content marketing

Hoe is de marketing en communicatie geregeld binnen jouw organisatie? Is er een strategisch plan of is het onduidelijk wat er precies moet gebeuren? Contentmarketing helpt je om op effectieve en structurele manier hiermee bezig te zijn. Een contentstrategie zorgt ervoor dat je met de juiste informatie, bij de juiste persoon, op het juiste moment, via het juiste kanaal, en in de juiste vorm jouw doel bereikt.

Crossmediaal

Je boodschap wordt veel krachtiger op het moment dat je meerdere mediakanalen gebruikt. Wist je bijvoorbeeld dat 67% van de online zoekopdrachten voortkomen uit een papier advertentie? Wij adviseren je graag hoe je het beste verschillende kanalen kunt combineren en je boodschap zo effectief mogelijk kunt overbrengen.

Benieuwd naar nog meer feiten over de combinatie tussen geprinte en digitale media?

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: