Social media marketing: overal aanwezig met de juiste strategie

Social media is niet meer weg te denken uit onze levens. Ook niet uit die van je doelgroep. Als organisatie mag een social media strategie dan ook niet meer ontbreken in jouw marketingcommunicatie.

Social media maakt het mogelijk om je doelgroep op een heel informele manier te benaderen. Mensen vinden het daarom minder vervelend om benaderd te worden.

Twijfel je nog over hoe je aan de slag moet met social media? Of heb je de eerste stappen al gezet en weet je niet goed welke vervolgstappen je organisatie kan zetten? Een socialmediastrategie opstellen vraagt tijd.

Vanderperk Groep helpt je graag bij het opstellen van een strategie en het uitvoeren hiervan. We gaan in gesprek om het hart van je organisatie te leren kennen. Samen zorgen we ervoor dat we een passende boodschap vinden die aansluit bij jouw doelgroep. Deze boodschap gaan we vervolgens naar buiten brengen op social media. Of dit nu is door foto of video, wij helpen je met het bedenken van campagnes en voeren deze ook voor je uit. Zo ben je verzekerd van de beste boodschap voor jouw onderneming.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?