Warehousing: opslag en verzending van je producten is onze zorg

Leestijd 2 minuten
Wanneer je prioriteit op de verkoop van boeken ligt en je geen tijd of ruimte hebt om de opslag bij te houden, dan is warehousing de perfecte oplossing voor jou. Door gebruik te maken van warehousing zorg je ervoor dat jij geen omkijken hebt naar de voorraad en verzending van producten.

Bij ons staat het ontzorgen van jou voorop. Wij nemen alles uit handen: van verwerken van de bestelling tot het verzenden. Je gehele voorraad ligt bij ons opgeslagen, dit zorgt ervoor dat jij daarvoor geen extra ruimte nodig hebt.

Je voorraad en verzending bij ons laten regelen heeft voor jou voordelen:
-
Je hoeft er niet naar om te kijken
-
Je laat alles onder één dak gebeuren

Je hoeft er niet naar om te kijken


Wij letten op de grootte van de voorraad, wij krijgen de bestelling binnen en wij zorgen ervoor dat deze verzonden wordt. Wordt de voorraad klein, dan laten we dit aan jou weten. Jij hoeft hier niet naar om te kijken.
 

Je laat alles onder één dak gebeuren


Je kunt bij ons alles laten regelen. Van de opmaak van je boek, tot het laten drukken en de bestellingen laten verzenden. Wij kunnen het allemaal voor je realiseren.

Heb je extra vragen of eisen? Wij houden daar graag rekening mee en kijken wat we je kunnen bieden. Waarmee kunnen wij je helpen op het gebied van warehousing?
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: