Warehousing: opslag en verzending van producten

Wanneer uw prioriteit op de verkoop van boeken ligt en u geen tijd of ruimte hebt om de opslag bij te houden, dan is warehousing de perfecte oplossing voor u. Door gebruik te maken van warehousing zorgt u ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw voorraad en verzending van producten.

Bij ons staat het ontzorgen van u voorop. Wij nemen alles uit uw handen, van verwerken van de bestelling tot het verzenden. Uw gehele voorraad ligt bij ons opgeslagen, dit zorgt ervoor dat u daarvoor geen extra ruimte nodig heeft.

Uw voorraad en verzending bij ons laten regelen heeft voor uw voordelen:
-
U hoeft er niet naar om te kijken
-
U laat alles onder één dak gebeuren

U hoeft er niet naar om te kijken


Wij letten op de grootte van de voorraad, wij krijgen de bestelling binnen en wij zorgen ervoor dat deze verzonden wordt. Wordt de voorraad klein, dan laten we dit aan u weten. U hoeft niet hier niet naar om te kijken.
 

U laat alles onder één dak gebeuren


U kunt bij ons alles laten regelen. Van de opmaak van uw boek, tot het laten drukken en de bestellingen laten verzenden. Wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Heeft u extra vragen of eisen? Wij houden daar graag rekening mee en kijken wat we u kunnen bieden. Waarmee kunnen wij u helpen op het gebied van warehousing?
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: