• Home
  • Soorten magazines

Soorten magazines

Leestijd 5 minuten
Vanderperk Groep kan magazines drukken in alle vormen, kleuren en maten die jij maar wil. Van glossy tot corporate magazine: kies jouw stijl, kies jouw opmaak, wij regelen het voor je. Van drukwerk tot verzending. Lees hier meer over de verschillende soorten magazines en laat je inspireren. Zit er wat voor je tussen, of juist niet? Informeer naar de mogelijkheden. Dan gaan we samen streven naar een perfect eindresultaat.

Corporate magazine laten drukken


Houd jouw medewerkers en klanten op de hoogte over wat er gebeurd binnen het bedrijf de laatste maanden door middel van een corporate magazine. Een corporate magazine is een uitstekend communicatiemiddel en werkt goed om medewerkers en klanten aan je bedrijf te binden. Een corporate magazine wordt vaak twee, drie of vier keer per jaar uitgegeven en barst van de bedrijfsinformatie. Het is een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor een bedrijf voor zowel in- als externe communicatie. Kies voor een unieke vormgeving die naadloos aansluit bij de huisstijl van je bedrijf voor een optimale uitstraling. Ook als je niet zoveel tijd of kennis hebt van het maken en ontwerpen van een magazine kunnen we jou van A tot Z van dienst zijn. Wij kunnen van fotografie tot design uit handen nemen.

Glossy voor een luxe uitstraling


Bij Vanderperk Groep zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van glossy’s en allerlei soorten magazines. Het enige wat jij hoeft te doen is het materiaal aanleveren. Dan maken wij er een mooi ontwerp van, vormgeven, drukken en verzenden het eventueel ook voor je. We denken het hele proces met je mee om tot het beste eindresultaat te komen. Een glossy is een goede keuze als je nét dat beetje extra uitstraling wil voor een magazine. Een glossy is hetzelfde als een magazine/tijdschrift, maar dan met glimmende en glanzende opmaak en luxe afwerking. Een glossy wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt op een event of jubileum.

Verschillende soorten magazines


Naast een corporate magazine of glossy kun je allerlei soorten magazines bij ons laten drukken, zowel offline als digitale magazines. Onze designers zijn erin gespecialiseerd om je magazine naadloos aan te laten sluiten bij je huisstijl. We houden rekening met je doelgroep, zodat het magazine optimaal aansluit bij je doelgroep. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende bindwijzen, zoals hechten met een nietje of binden. Binden wordt gedaan met behulp van lijm. We helpen je graag bij het maken van een keuze.

Enthousiast?


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van verschillende soorten magazines van Vanderperk Groep? Ze zijn eindeloos. Neem contact op via het onderstaande formulier. Een van onze gespecialiseerde medewerkers komt zo snel mogelijk op jouw vragen terug. Door constant in gesprek te blijven, kunnen we samen komen tot een optimaal eindresultaat.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?