Tijdschrift met een luxe uitstraling? Laat een glossy drukken.

Komt er een jubileum aan binnen het bedrijf, organisatie of vereniging? Of vier je een belangrijk event? Laat dan een glossy drukken. In een glossy kun je veel beeldmateriaal toevoegen dat met de juiste afwerking heel mooi tot leven gebracht kan worden. Vanderperk Groep zorgt ervoor dat jouw glossy uniek is en prachtig wordt vormgegeven tot een perfect eindresultaat.

Een glossy maken


Bij Vanderperk groep zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van glossy’s. Als je het materiaal aanlevert kunnen wij het verdere proces geheel voor je uit handen nemen. Zo kunnen wij de glossy voor je ontwerpen, vormgeven, drukken en eventueel de verzending verzorgen. Tijdens dit proces denken we continu met je mee, om ze tot het beste eindresultaat te komen.

Door je glossy door ons te laten verzenden word je zelf volledig ontzorgd. Vanderperk Groep heeft een eigen verzendhuis, waardoor we eenvoudig de glossy’s voor je kunnen versturen. Uiteraard bepaal je zelf de ontvangers. Het voordeel hiervan is dat je zelf niet naar de verzending hoeft om te kijken.  

Glossy of tijdschrift drukken?


Een glossy is in feite hetzelfde als een magazine of tijdschrift, echter is een glossy de luxe uitvoering. Een glossy heeft dan ook een glimmende en glanzende opmaak. In een glossy brengen we het vele beeldmateriaal tot leven en geven we de glossy een luxe uitstraling door middel van de juiste afwerking.

Een glossy wordt vaak gekozen voor een event of jubileum, omdat een glossy een wat luxere uitstraling heeft dan een normaal tijdschrift. Een tijdschrift of magazine wordt vaker gebruikt om medewerkers, leden en belanghebbenden op de hoogte te houden van de laatste activiteiten en ontwikkelingen binnen een bedrijf of organisatie.

Weet je niet zeker of een magazine of juist een glossy beter past bij jouw situatie? Laat je adviseren door een van onze specialisten. Of wil je juist een magazine laten maken in plaats van een glossy? Kijk dan op deze pagina.

Wil je een glossy laten maken?


Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: