Glossy maken

Komt er binnenkort een jubileum aan binnen het bedrijf, organisatie of vereniging? Of vier je een belangrijk event? Laat dan een glossy maken. In een glossy kun je veel beeldmateriaal toevoegen dat met de juiste afwerking heel mooi tot leven gebracht wordt. Vanderperk Groep heeft de middelen in huis om van jouw glossy een uniek en prachtig project te maken.

Kies voor een glossy wanneer je bepaalde medewerkers, gebeurtenissen of mijlpalen eens extra wilt belichten. Een glossy wordt vaak verstuurd of uitgedeeld ter ere van speciale gelegenheden.

Van vormgeving tot verzending


Bij Vanderperk Groep zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van glossy’s. In onze geavanceerde drukkerij kunnen we het magazine geheel naar wens drukken met de meest luxe afwerkmogelijkheden. Het enige dat jij hoeft te doen is ons het materiaal aanleveren. Vervolgens kunnen wij het gehele proces voor je uit handen nemen. Van vormgeving tot verzending. Tijdens het proces denken we continu met je mee, zodat we tot het beste eindresultaat komen.

Door te kiezen door verzending door ons verzendhuis, kunnen we je volledig ontzorgen. Je hoeft zelf niet naar de verzending en verspreiding van jouw glossy om te kijken. Uiteraard bepaal je zelf de ontvangers. Het grote voordeel hiervan is dat je een hoop tijd bespaart en de verzending van jouw glossy wordt tot in de puntjes geregeld.

Glossy of tijdschrift drukken?


Een glossy is in feite hetzelfde als een magazine of tijdschrift, een glossy is de luxe uitvoering. Een glossy heeft dan ook een glimmende en glanzende opmaak. In een glossy brengen we het vele beeldmateriaal tot leven en geven we de glossy een luxe uitstraling door middel van de juiste afwerking.

Een glossy wordt vaak gekozen voor een event of jubileum, vanwege zijn luxe uitstraling. Het oogt en voelt wat specialer dan een standaard tijdschrift. Een tijdschrift of magazine wordt vaker gebruikt om medewerkers, leden en belanghebbenden op de hoogte te houden van de laatste activiteiten en ontwikkelingen binnen een bedrijf of organisatie.

Weet je niet zeker of een magazine of juist een glossy beter past bij jouw situatie? Laat je adviseren door een van onze specialisten. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Of wil je daarentegen juist een magazine laten maken? Kijk dan op deze pagina.

Glossy laten maken


Ben jij ervan overtuigd dat een glossy de geschikte manier is om een belangrijk jubileum met jouw belanghebbenden te vieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. We gaan graag met je rond de tafel om alle mogelijkheden te bespreken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: