Glossy maken

Leestijd 4 minuten
Wil jij jouw tijdschrift nét dat beetje extra flair geven? Kies dan voor een glossy. Een glossy is een type tijdschrift met een glimmende, glanzende opmaak. Heb je een jubileum binnen je bedrijf of wil je een blad uitbrengen ter ere van een speciale gelegenheid? Dan is een glossy ideaal.

Van vormgeving tot verzendingBij Vanderperk Groep zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van glossy’s. In onze geavanceerde drukkerij kunnen we het magazine geheel naar wens drukken met de meest luxe afwerkmogelijkheden. Tijdens het proces denken we continu met je mee, zodat we tot het beste eindresultaat komen. Het enige dat jij hoeft te doen is ons het materiaal aanleveren, je kunt veel beeldmateriaal toevoegen dat met de juiste afwerking heel mooi tot leven gebracht wordt.

Wist je ook dat wij het gehele proces voor je uit handen kunnen nemen? Van vormgeving tot verzending. Door te kiezen voor verzending door ons verzendhuis, kunnen we je volledig ontzorgen. Je hoeft zelf niet naar de verzending en verspreiding van jouw glossy om te kijken. Uiteraard bepaal je zelf wie de glossy ontvangt. Het grote voordeel hiervan is dat je een hoop tijd bespaart en de verzending van jouw glossy wordt tot in de puntjes geregeld.

Kiezen voor een glossy?Een glossy is in feite een magazine of tijdschrift maar dan in een luxere uitvoering door de glimmende en glanzende opmaak. In een glossy brengen we het vele beeldmateriaal tot leven en geven we de glossy een luxe uitstraling door middel van de juiste afwerking. Het oogt en voelt wat specialer dan een standaard tijdschrift.

Weet je niet zeker of een magazine of juist een glossy beter past bij jouw situatie? Laat je adviseren door een van onze specialisten. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Of wil je daarentegen juist een wat bescheidener magazine laten maken? Dat kan ook. Lees hier verder.

Glossy laten makenBen jij ervan overtuigd dat een glossy de geschikte manier is om een belangrijk jubileum met jouw belanghebbenden te vieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Vanderperk Groep heeft de middelen in huis om van jouw glossy een uniek en prachtig project te maken. We gaan graag met je rond de tafel om alle mogelijkheden te bespreken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?