• Home
  • Corporate magazine drukken

Corporate magazine: hét kanaal voor interne- en externe communicatie

Je bent trots op je bedrijf, je diensten én op je medewerkers. Een corporate magazine - ook wel personeelsblad of contactblad genoemd - is dé manier om medewerkers (en klanten) te laten zien waarom en om ze met jouw bedrijf te verbinden. Een corporate magazine wordt vaak twee, drie of vier keer per jaar uitgegeven en staat boordevol bedrijfsinformatie. Het is een van de belangrijkste communicatiemiddelen van een bedrijf voor de interne- en externe communicatie.

Het verschil tussen een nieuwsbrief en corporate magazine is dat je in een corporate magazine veel meer ruimte heeft voor achtergrondinformatie en details. Daarnaast kun je met een corporate magazine een veel professionelere uitstraling overbrengen. Tevens worden deze magazines ook vaak gebruikt om klanten en/of toeleveranciers de mogelijkheid te geven om te adverteren in het magazine.

Ontwerpen en vormgeven van een corporate magazine


Door te kiezen voor een unieke vormgeving, die naadloos aansluit bij de huisstijl van het bedrijf zorg je ervoor dat het corporate magazine een professionele uitstraling heeft. Daarnaast is het gebruik van strakke fotografie en een juiste opmaak net zo belangrijk. Dit kunnen wij allemaal voor je uit handen nemen. Onze professionele designers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en opmaken van jouw corporate magazine. Bovendien kunnen we je ook helpen bij de fotografie, het drukwerk en eventueel de gehele distributie. Uiteraard kun je ook zelf een bestand bij ons aanleveren, dan zorgen wij ervoor dat het een mooi geheel wordt.

Drukwerk combineren met een digitaal magazine


Vanderperk Groep biedt je de mogelijkheid om een combinatie te maken van een gedrukt magazine met een digitaal magazine. Een digitaal magazine is een nieuwe en innovatieve manier om de doelgroep te benaderen. Doordat foto’s en video’s tot leven worden gebracht, is een digitaal magazine een unieke en interactieve beleving voor de lezer.

Een personeelsblad laten drukken en verzenden door Vanderperk Groep


Vanderperk Groep beschikt over een eigen verzendhuis, daardoor kun je jouw magazine direct door ons laten verzenden. Uiteraard bepaal je zelf nog steeds wie de ontvangers zijn. Het voordeel van gebruik maken van ons verzendhuis is dat je zelf geen tijd hoeft te investeren in het opslaan en versturen van het corporate magazine, want dit doen wij voor jou.

Wil je meer weten over het drukken van een corporate magazine, personeelsblad of contactblad? Of hoe we een de combinatie tussen drukwerk en een digitaal magazine voor je organisatie in de praktijk kunnen brengen? Neem dan contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?