• Home
  • Periodieken laten maken

Periodiek magazine, kerkblad of nieuwsbrief versturen?

Leestijd 4 minuten
Wil je graag een periodiek magazine of nieuwsbrief versturen, maar heb je hier zelf de kennis of tijd niet voor om dat te doen? Vanderperk Groep kan je daarbij helpen. Ons design team kan prachtige magazines voor je vormgeven en nieuwsbrieven creëren die naadloos bij je doelgroep aansluiten.

Tevens kun je ook bij ons terecht voor het ontwerpen en opmaken van een kerkblad. Kerkbladen zijn een belangrijk communicatiemiddel van een kerk, het is daarom belangrijk dat deze goed vormgegeven worden. Vanderperk Groep helpt je met het vormgeven en ontwerpen van het kerkblad.

Periodiek magazine, nieuwsbrief of kerkblad ontwerpen


Allereerst kijken we naar wat er bij je organisatie past, vervolgens realiseren we samen met jou een perfect ontwerp. Pas als je echt tevreden bent met het design, gaan we aan de slag met het maken van het product. Of dit nu een periodiek magazine is, folder, boek, digitaal magazine of nieuwsbrief, wij zorgen voor een overtuigende en professionele uitstraling.

Periodiek magazine versturen


Wil je een periodiek magazine uitgeven? Vanderperk Groep helpt je om er een professioneel blad van te maken. Een periodiek magazine, is een magazine dat een aantal keer per jaar terugkomt en kent een vaste opmaak. Uiteraard is de inhoud van het blad elke keer anders. We kunnen het hele proces voor je uit handen nemen, van ontwerp tot productie en eventuele verzending. Tijdens dit hele proces denken we met je mee en geven we je advies voor het beste magazine voor jouw doelgroep.

Maak gebruik van ons verzendhuis


Of het nu gaat om de maandelijkse nieuwsbrief, of het versturen van een periodiek magazine of kerkblad, wij kunnen de verzending voor je uit handen nemen. Doordat wij beschikken over een verzendhuis is het eenvoudig om je product door ons te laten versturen. Voordat het wordt verzonden gaat er een proces van ontwerpen, realiseren en eventueel drukken aan vooraf. Wij kunnen het hele proces, stap voor stap, voor je regelen.

Door je nieuwsbrief of magazine door ons te laten verzenden bespaar je tijd, tijd die je kunt investeren in je bedrijf. We zullen altijd in overleg met jou bepalen wat het beste tijdstip is om te versturen.

Een aantal voordelen zijn:
  • Je bepaalt zelf wie de ontvangers zijn;
  • Je houdt zelf de controle;
  • We geven meetbare effecten;
  • Je kunt het volledig personaliseren;
  • Verras je lezers met een uniek en aantrekkelijk design gemaakt door onze designers.

Kunnen wij jou helpen met het ontwerpen en versturen van een periodiek magazine of nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?