• Home
  • Kerkblad drukken

Kerkblad drukken?

Leestijd 3 minuten
Een kerkblad laten drukken? Uw kerkgenootschap blijft goed op de hoogte van alles wat zich binnen de kerk afspeelt door een kerkblad. Op reguliere basis verspreidt u binnen de kerk het kerknieuws aan de gemeenteleden, maar de manier waarop het nu gebeurt kan beter. Bij Vanderperk Groep drukken we u kerkblad. Maar dat niet alleen: we ontwerpen ook kerkbladen.

Een kerkblad drukkenBijna iedere kerkelijke gemeente geeft wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of ieder kwartaal een kerkblad uit. Het is een van de belangrijkste communicatiemiddelen binnen de gemeente. Vanderperk Groep helpt u graag bij het drukken van uw kerkblad. Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het opmaken en verzenden kunnen wij u van dienst zijn.

Indien gewenst kunnen we ook de vormgeving en opmaak van uw kerkblad verzorgen. Samen met u bespreken we uw wensen en vervolgens maken we een passend ontwerp dat aansluit bij uw gemeente. Doordat we het kerkblad compleet in-huis verzendklaar kunnen maken, kunnen we u scherpe verzendtarieven aanbieden.

Tot op de deurmat bezorgdWij kunnen het volledige proces voor u uit handen nemen. Van het drukken van het kerkblad tot aan de bezorging tot op de deurmat. Wanneer u uw adressenbestand bij ons aanlevert, zorgen wij ervoor dat het kerkblad bij de gemeenteleden wordt thuisbezorgd. We beschikken over ons eigen verzendhuis, daardoor is het eenvoudig om het kerkblad door ons te laten versturen.

Persoonlijk en professioneelBij Vanderperk Groep wordt iedere drukwerkopdracht nagekeken en gecontroleerd. U heeft een vast, persoonlijk aanspreekpunt waardoor u met een gerust en vertrouwd gevoel uw kerkblad door ons kunt laten drukken. Is er iets niet in orde of kan er iets beter? Onze professionele vormgevers denken graag met u mee om uw kerkblad een extra mooie uitstraling te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?