Magazine maken?

Wilt u zelf een magazine maken? Of wellicht bent u hier al (deels) aan begonnen? Zelf een magazine maken is een hoop werk en vaak een grote uitdaging. Er zijn namelijk ontzettend veel dingen waar u rekening mee moet houden, zoals: het thema, het onderwerp, de stijl maar ook uw doelgroep. Wie is uw doelgroep en wat wilt u met uw magazine bereiken? Wilt u uw lezer informer? Wilt u een product verkopen? Of is het juist om een jubileum binnen het bedrijf te vieren? Belangrijke vragen waar u over na moet denken alvorens u een magazine gaat maken. Er zijn diverse soorten magazines die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, we noemen een aantal voorbeelden:
 
  • Magazine voor zakenrelaties, medewerkers en leden om hen te informeren over activiteiten en ontwikkelingen binnen het bedrijf;
  • Corporate magazine om medewerkers en klanten te laten zien wat er binnen het bedrijf speelt;
  • Een glossy ter ere van een evenement of jubileum;
  • Een maandelijks terugkerend magazine, ook wel tijdschrift genoemd.

Magazine laten maken


Hoewel het maken van een magazine veel werk is, is het alleen maar leuk om te doen. Bovendien kunt u zelf uw eigen invulling eraan geven, waardoor het zo makkelijk - of moeilijk - wordt zoals u zelf wilt. Wilt u het liever uit handen geven? Dat kan. Wij, bij Vanderperk Groep, hebben veel ervaring in het maken en drukken van verschillende soorten magazines.

Bij het maken van uw magazine kunnen we u een totaalpakket aanbieden. Allereerst zetten onze designers uw wensen om in mooie designs en een strakke vormgeving. We bespreken graag wat u van het magazine verwacht en zorgen ervoor dat dit terugkomt in het magazine. Uw idee├źn in combinatie met onze creativiteit zorgt ervoor dat we een prachtig eindresultaat kunnen realiseren.

Samen voor het beste resultaat


Uiteraard kunnen we ook de productie van uw magazine uit handen nemen. We hebben diverse drukmethoden en veel afwerkingsmogelijkheden. Daardoor heeft u een ruime keuze om de uitstraling van uw magazine vorm te geven. Ook het verzenden kunnen we in-huis voor u regelen. Zo hoeft u niet langer naar voorraad en verzending van uw magazine om te kijken, dit doen wij voor u. Door te kiezen voor het totale pakket kunnen we u een scherp prijsvoorstel doen.

Klaar om samen aan de slag te gaan?


We helpen u graag om een mooi magazine te ontwerpen, drukken en verspreiden. Als totaalaanbieder kunnen we u volledig ontzorgen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: