Magazine maken? Wij bieden je een totaalpakket

Leestijd 4 minuten
Wil je zelf een magazine maken? Of wellicht bent je hier al (deels) aan begonnen? Zelf een magazine maken is een hoop werk en vaak een grote uitdaging. Er zijn namelijk ontzettend veel dingen waar je rekening mee moet houden, zoals: het thema, het onderwerp, de stijl maar ook je doelgroep. Wie is je doelgroep en wat wil je met jouw magazine bereiken? Wil je je lezer informer? Wil je een product verkopen? Of is het juist om een jubileum binnen het bedrijf te vieren? Belangrijke vragen waar je over na moet denken alvorens je een magazine gaat maken. Er zijn diverse soorten magazines die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, we noemen een aantal voorbeelden:
 
  • Magazine voor zakenrelaties, medewerkers en leden om hen te informeren over activiteiten en ontwikkelingen binnen het bedrijf;
  • Corporate magazine om medewerkers en klanten te laten zien wat er binnen het bedrijf speelt;
  • Een glossy ter ere van een evenement of jubileum;
  • Een maandelijks terugkerend magazine, ook wel tijdschrift genoemd.

Magazine laten maken


Hoewel het maken van een magazine veel werk is, is het alleen maar leuk om te doen. Bovendien kun je zelf jouw eigen invulling eraan geven, waardoor het zo makkelijk - of moeilijk - wordt zoals je zelf wilt. Wil je het liever uit handen geven? Dat kan. Wij, bij Vanderperk Groep, hebben veel ervaring in het maken en drukken van verschillende soorten magazines, zowel online magazines als offline magazines.

Bij het maken van je magazine kunnen we u een totaalpakket aanbieden. Allereerst zetten onze designers je wensen om in mooie designs en een strakke vormgeving. We bespreken graag wat je van het magazine verwacht en zorgen ervoor dat dit terugkomt in het magazine. Jouw idee├źn in combinatie met onze creativiteit zorgt ervoor dat we een prachtig eindresultaat kunnen realiseren.

Samen voor het beste resultaat


Uiteraard kunnen we ook de productie van je magazine uit handen nemen. We hebben diverse drukmethoden en veel afwerkingsmogelijkheden. Daardoor heb je een ruime keuze om de uitstraling van je magazine vorm te geven. Ook het verzenden kunnen we in-huis voor je regelen. Zo hoef je niet langer naar voorraad en verzending van je magazine om te kijken, dit doen wij voor je. Door te kiezen voor het totale pakket kunnen we je een scherp prijsvoorstel doen.

Klaar om samen aan de slag te gaan?


We helpen je graag om een mooi magazine te ontwerpen, drukken en verspreiden. Als totaalaanbieder kunnen we je volledig ontzorgen. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?