5 ideeën om thuiswerkers te bedanken

Leestijd 4 minuten

Het is bijzonder om te zien hoe snel mensen kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden. Waar we een paar weken geleden organisaties gereed maakten voor thuiswerken en online vergaderen, zijn we nu druk met het behouden en stimuleren van het groepsgevoel in de teams waarin we werken.

Op dit moment maken we diverse producten en versturen we mooie pakketjes naar medewerkers (op afstand) van onze relaties om hen een blijk van waardering te geven. Hieronder een paar ideeën om je te inspireren om offline je medewerkers in het zonnetje te zetten.

Hart

Hart kaart


Bedank of verras je medewerkers met een kaartje. In de zorg, op kantoor of als thuiswerker: zij zetten zich met hart en ziel in. Juist nu wordt er veel van hen gevraagd. Met een persoonlijk woordje op een bijzondere kaart steek je hen een hart onder de riem. Leuk detail: het uitgestanste hart kan je later nog eens uitdelen of opsturen.

Kanjers

Kanjers mailing


Je medewerkers zijn kanjers voor het werk dat ze verrichten en de flexibiliteit die ze tonen. Daarom: een kanjers-mailing. Een persoonlijk kaartje en een pakje Kanjers stroopwafels voor de nodige energie, maar ook een deurhanger om de balans tussen thuiswerken en thuis ontspannen te vinden.

Viltjes

Vrijdagmiddagborrel


Gezamenlijk op vrijdagmiddag de bedrijfsborrel vieren gaat nu niet. Laat als alternatief bierviltjes bedrukken, doe er een lekkere versnapering bij en verstuur deze naar je medewerkers. Spreek met elkaar af op Zoom, Skype of Microsoft Teams en proost op deze manier samen (op afstand) op het fantastische werk dat jullie doen.

Chocolonely


Tony’s Chocolonely


Eerlijk zaken doen: mooie principes die veel organisaties nastreven. Om deze kernwaarden kracht bij te zetten is een mailing met een heerlijke Tony’s Chocolonely reep een idee om je medewerkers te laten ontspannen en genieten met eerlijke chocolade. Dit kan je persoonlijk maken door een eigen wikkel te ontwerpen met een boodschap aan jouw medewerkers. Lekker, verantwoord én gepersonaliseerd!

Notebook

Coffee Based Notebook


Wil je met je bedankje ook nog eens een mooi initiatief ondersteunen? Geef een Coffee Based Notebook cadeau. De kaft is gemaakt van koffiedik en heeft daardoor een unieke uitstraling en is milieuvriendelijk. Uitstekend voor het maken van notities tijdens belangrijke gesprekken, briljante ingevingen en boeiende presentaties. Ook is dit boekje te personaliseren naar iedere corporate identity.

Een idee op maat?


Wat nog leuker is: een idee op maat uitwerken dat precies past bij jouw organisatie, je kernwaarden of bij je medewerkers.
We staan klaar om samen met jou hierover te brainstormen. Neem direct vrijblijvend contact op.

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?