• Home
  • Eigen boek drukken

Eigen boek drukken

Leestijd 4 minuten
Uitgeschreven? En wil je jouw eigen boek laten drukken? Vanderperk Groep staat voor je klaar met een tal van keuzemogelijkheden zoals grote en kleine oplage, hard- en softcovers enzovoorts. Alles is mogelijk.

Wij zijn een gespecialiseerde partij die het proces rondom drukwerk en daarbuiten uit handen kan nemen voor je. Of het nu gaat om een leesboek, lesboek, jubileumboek of jaarboek: wij kunnen jouw eigen boek drukken.

Eigen boek drukken


We hanteren twee verschillende mogelijkheden bij jouw eigen boek drukken: digitaal drukken of offset drukken. Dit is met name afhankelijk van hoe groot de oplage is. Naarmate je een grotere oplage wil laten drukken, is offset drukken vaak voordeliger. Echter kent digitaal drukken ook een aantal voordelen. We doen graag dat stapje extra voor jou om jouw wensen te realiseren en het onderste uit de kan te halen.

Veel keuzemogelijkheden


Bij Vanderperk Groep hebben we ontzettend veel mogelijkheden omtrent een eigen boek drukken. De meeste keuzes en beslissingen zijn afhankelijk van welk soort boek je wilt laten drukken. Is dit een jaarboek, leesboek of een jubileumboek? Bovendien is er dan nog de keuze tussen een hardcover en een softcover. Ieder soort omslag heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij kunnen je hierin adviseren, zodat je zelf kunt beslissen welk soort omslag je wil.

Diverse drukmethodes


Jouw eigen boek drukken kan met verschillende drukmethodes. Kiezen we voor digitaal of juist voor offset drukken? De vaste kosten voor digitaal drukken zijn vele malen lager dan voor offset drukken. Daarentegen zijn de variabele kosten per vel juist hoger bij digitaal drukken. Voor offset drukken wordt een hogere opstartprijs gehanteerd, maar des te groter je oplage, des te goedkoper jouw eigen boek drukken wordt. Uiteraard zullen wij je in alle keuzes ondersteunen en adviseren waar nodig en gewenst.

Warehousing en verzendhuis


Tenslotte kan je nog kiezen voor warehousing bij Vanderperk Groep. Dit betekent dat wij jouw boek voor je opslaan en tevens de voorraad scherp in de gaten houden. Als deze bijna op is, dan informeren we je direct. Zo kan jij snel beslissen of er een nieuwe oplage gedrukt moet worden en zit je nooit ongewenst zonder voorraad.

Scherp prijsvoorstel ontvangen voor ?


We helpen je graag bij jouw eigen boek drukken. We kunnen het hele proces van ontwerp, design en drukwerk tot opslag en verzending voor je uit handen nemen. We kunnen je van A tot Z ontzorgen. Wil je een scherp prijsvoorstel ontvangen voor het drukken van jouw eigen boek? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en wat we voor jou en je boek kunnen betekenen.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?