• Home
  • Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk

Leestijd 4 minuten
Brochures, schoolkranten of proefschriften printen wanneer daar vraag naar is. Het klinkt logisch en lijkt een beetje op de manier van printen zoals je thuis gewend bent. Je drukt op de knop en binnen de kortste keren ligt je document of pdf uitgeprint en wel op je bureau. Echter is digitaal drukwerk van een professionele drukkerij niet te vergelijken met de kwaliteit van een kantoor of thuis printer.

Wat is digitaal drukken of printen?


Je hebt iets geschreven, bijvoorbeeld een proefschrift, en wilt deze het liefst zo snel mogelijk in handen hebben. Vaak is digitaal drukken dan de meeste snelle en voordelige manier om het document zo snel mogelijk te laten printen, zonder dat je op kwaliteit hoeft in te leveren. Bij digitaal drukwerk wordt het te drukken beeld digitaal doorgestuurd naar de drukpers, waardoor deze vaak binnen een paar minuten al geprint kan worden. Is digitaal printen de perfecte oplossing voor jou? Lees snel verder.

Wanneer kiezen voor digitaal drukwerk


Natuurlijk is het per opdracht verschillend of het beter is om te kiezen voor digitaal printen of offset drukken. Onze specialisten zullen je dan ook altijd adviseren welke drukmethode het beste bij jouw opdracht en wensen aansluit. Wel kunnen we je informeren over een aantal veelvoorkomende situaties waarin vaak voor digitaal printen wordt gekozen. Digitaal drukwerk blijkt vaak de beste oplossing te zijn wanneer:

  • Er een kleine oplage geprint moet worden, zoals een proefschrift, brochure of visitekaartjes. Hiermee voorkom je dat er hoge opstartkosten betaald moeten worden voor het opstarten van de offset drukpers.
  • Je haast hebt bij het ontvangen van het drukwerk, digitaal printen is namelijk sneller dan offset drukken.
  • Het drukwerk gepersonaliseerd moet worden. Met behulp van digitaal drukken kunnen er ook variabele data gedrukt worden.

Bij Vanderperk Groep word je van begin tot eind ontzorgd


Naast het verzorgen van jouw digitaal drukwerk, kunnen we je van begin tot eind ontzorgen. Dat houdt in dat we je een aantrekkelijk totaalpakket kunnen aanbieden. Zo kun je ervoor kiezen om jouw drukwerk door ons verzendhuis te laten versturen. Je hebt hierbij geen omkijken naar de verzending waardoor je een hoop tijd bespaart! Het enige dat je hoeft te doen is een digitaal adressenbestand aanleveren en wij doen de rest.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden


Wil je brochures laten drukken? Een schoolkrant of een proefschrift? Weet je niet zeker of digitaal drukken of offset drukken de juiste keuze voor jou is? Of wil je jouw drukwerk het liefst zo snel mogelijk in huis hebben? Hierover kunnen wij jou adviseren. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij helpen je graag verder.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?