Direct mailing

Leestijd 4 minuten
Direct mailing is een effectieve vorm van marketing waarmee een grote groep (toekomstige) klanten snel en persoonlijk bereikt kunnen worden. Of om klanten uit het verleden te heractiveren.
Dit contact gebeurt regelmatig via de fysieke vorm, per post. Als premium verzendpartner van PostNL is Vanderperk Groep voor jou dé partij met een overvloed aan kennis en vaardigheden én een scherpe portoprijs.
 
Met onze ervaring op het gebied van marketing, werken we met direct mail stapsgewijs naar het grootste doel toe: het ontvangen van een reactie in de vorm van bijvoorbeeld een aankoop of een afspraak.

Bereik je doelgroep


Door het steeds meer verwerken van variabele data (die aansluit bij je doelgroep) maak je jouw direct mail nóg persoonlijker en de lezer meer betrokken. Denk hierbij aan het verwerken van de naam of leeftijd van de ontvanger in het ontwerp. De kans is dus groter dat de klant zich verbonden gaat voelen met jouw merk, wat bijdraagt aan een hoger percentage lezers die overgaan op actie. Met ons ruime aanbod in zowel drukwerk als digitaal (in)printen, kunnen we samen tot een ontwerp komen wat het beste aansluit bij jouw doelgroep.

Het verzamelen van de juiste data en de verwerking tot een aansprekend ontwerp kunnen wij samen met jou verzorgen. Ervaring leert dat wanneer de voorbereiding grondig gebeurd, het zich terugbetaald in het eindresultaat. Soms lukt het niet om de juiste gegevens te krijgen van je beoogde doelgroep, wij zouden je daarbij kunnen helpen. Zo ontwikkelen we samen één van de krachtigste marketingmiddelen ooit. Samen met onze expertise kijken we naar hoe we jouw doelgroep kunnen benaderen en op de juiste plek kunnen raken.

De volgende stap


Valt de mailing op de mat, dan is het zaak om de ontvanger zo eenvoudig mogelijk de transactie (inschrijven/aankopen etc.) te laten doen. Een offline mailing vraagt soms om een online opvolging.

Mocht je hierbij hulp nodig hebben, kunnen we samen met onze ontwikkelaars de juiste online verwerking realiseren. Door meer en vaker de (deel) resultaten te verzamelen en te verwerken, kan deze vorm van marketing steeds verder geoptimaliseerd worden. Meer weten over direct mailing? Lees ons blog over waarom drukwerk onmisbaar is in jouw marketingmix.

Sparringpartner nodig voor jouw direct mail? Neem dan contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?