• Home
  • Zakelijk drukwerk

Zakelijk drukwerk

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor jouw zakelijke drukwerk, die bovendien met je meedenkt? Zoek dan niet verder. Vanderperk Groep heeft jarenlange ervaring in zakelijk drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, schrijfblokken en vele andere producten. Iedere organisatie verdient een huisstijl die tot zijn recht komt, zakelijk drukwerk - ook wel huisstijldrukwerk genoemd - mag daarbij niet ontbreken.

Professionele en consistente uitstraling


Zakelijk drukwerk is letterlijk het visitekaartje van jouw bedrijf tegenover je klanten, partners en leveranciers. Een folder, flyer of volledig magazine heeft (ongemerkt) een grote invloed op de sfeer die jouw bedrijf overbrengt op klanten. Lettertype, vormgeving, beeldmateriaal en dergelijke zijn allemaal onderdeel van het gevoel dat jij wil overdragen op jouw (potentiële) klanten. Verzorgd drukwerk in jouw eigen huisstijl oogt niet alleen professioneel, maar zorgt ook voor consistentie. Klanten herkennen hierdoor jouw bedrijf. Over het algemeen wordt er sneller gekozen voor een bekend gezicht dan een onbekende.

In alle vormen en maten


Vanderperk Groep kan jouw bedrijf in alle vormen en maten in zakelijk drukwerk voorzien. Zo kan jij jouw bedrijf compact samenvatten in bijvoorbeeld een flyer, poster of folder. Als je meer ruimte wilt voor achtergrondinformatie is een bedrijfsmagazine een goede keuze. Hierin kunt je verhalen van medewerkers, klanten of leveranciers de ruimte geven. Je kan de inhoud voor jouw bedrijfsmagazine kant-en-klaar aanleveren, maar je kan ook enkel het materiaal aanleveren. Dan maken de gespecialiseerde designers van Vanderperk Groep er een professioneel geheel van.

Grote én kleine oplages


Of je nu kiest voor een compacte flyer, folder of compleet bedrijfsmagazine, bij Vanderperk Groep kan je zowel grote als kleine oplages bestellen. Daarnaast kunnen we je volledig ontzorgen. We kunnen met het aangeleverde materiaal een mooi design maken, het vervolgens drukken en zelfs de opslag en verzending regelen. Zo kan je jouw aandacht bij jouw bedrijf houden en verzorgen wij, uiteraard in overleg en opdracht, de verzending vanuit ons eigen verzendhuis.

Zakelijk drukwerk bestellen


Wil je zakelijk drukwerk bestellen? Of heb je een vraag over andere opties? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Bij Vanderperk Groep ben je verzekerd van professioneel zakelijk drukwerk van hoge kwaliteit. Alle uitingen worden bij ons met zorg ontworpen en dat zie je terug in jouw drukwerk.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?