• Home
  • Folder laten maken

Folder laten maken

Leestijd 4 minuten
Wil je een professionele folder maken om jouw bedrijf meer onder de aandacht te krijgen? Dan staan we bij Van Der Perk graag voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van flyers en folders en kunnen ze daarna ook gelijk voor je laten drukken en verspreiden. Hoe fijn is dat?

Folders zijn vandaag de dag nog steeds een populair middel om reclame mee te maken. Je kunt het makkelijk mee geven en de potentiële klant kan het bewaren om jouw bedrijf later nog eens op te zoeken. Maar hoe ga je jouw bedrijf het beste presenteren op zo’n folder? Wij helpen je hier graag bij. Wil je meer weten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten staan voor je klaar.

Het proces bij het maken van een folder


Bij het maken van een folder komt vaak meer kijken dan je denkt. Het is altijd eerst belangrijk om goed na te gaan wat jouw doel is met de folder. Wil je mensen aansporen tot een actie of wil je ze kennis laten maken met jouw bedrijf. Vervolgens kan de doelgroep in beeld worden gebracht. De folder moet er namelijk wel aantrekkelijk uitzien voor de mensen die jij wilt bereiken. Vervolgens zal er worden nagedacht over de tekst, de vormgeving en de afbeeldingen die op de folder zullen komen te staan. Samen met jou zullen we al je wensen en ideeën doornemen zodat de folder helemaal aansluit bij wat jij in gedachten hebt.

Tips voor het maken van een folder


Omdat wij natuurlijk willen dat uw folder een succes wordt hebben we een aantal tips voor jou op een rij gezet:
Kort en bondige tekst.
Zorg voor mooie en kwalitatieve afbeeldingen.
Zorg dat klanten je kunnen bereiken. Laat je website of telefoonnummer achter.
Zorg dat je folder opvalt. Gebruik bijvoorbeeld opvallende kleuren en lettertype.

Folder laten maken door Van Der Perk


Bij Van Der Perk werken we met professionele vormgevers die er naar uit kijken om aan de slag te gaan met jouw folder. Wil je meer weten over hoe we te werk gaan of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen dan een overleg met je in zodat we uitgebreid al uw wensen en ideeën kunnen bespreken. Vul het onderstaande contactformulier in, zodat we je zo snel mogelijk verder kunnen helpen.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?