Bekijk onze online diensten

Contentmarketing

Contentmarketing

Hoe is de marketing en communicatie geregeld binnen uw organisatie? Is er een strategisch plan of is het onduidelijk wat er precies moet gebeuren? Contentmarketing helpt u om op effectieve en structurele manier hiermee bezig te zijn. Een contentstrategie zorgt ervoor dat u met de juiste informatie, bij de juiste persoon, op het juiste moment, via het juiste kanaal, en in de juiste vorm u uw doel bereikt.
 
Strategie uitrollen? Klik hier


SEO/SEA Campagne

SEO/SEA Campagne

Wat heeft u aan een mooie website zonder bezoekers? Uw vindbaarheid vergroten is één van de, zo niet de belangrijkste factor om online succesvol te worden én te blijven. Vanderperk Groep kan u adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van de organische (SEO) en betaalde (SEA) vindbaarheid.

Ik wil een vrijblijvend advies gesprek
E-mail marketing

E-mail marketing

Binnen een paar klikken een professionele nieuwsbrief versturen waarmee uw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau getild wordt. Wij geven u graag persoonlijk advies op e-mailmarketing gebied en nemen daarvoor alle tijd voor u. Benieuwd naar ons strategisch advies voor uw onderneming of stichting?
Video heeft impact en is daarom de meest krachtige vorm van content. Met een video trek u de aandacht van uw doelgroep en houdt u deze vast. Wij kunnen uw boodschap, hoe complex deze ook is, op een pakkende manier bij uw doelgroep brengen.