Huisstijldrukwerk: voor elk sterk merk

Een goede indruk achterlaten, dat wil natuurlijk iedereen, zeker wanneer het gaat om uw organisatie. Welke indruk laat uw organisatie achter? Hoe sterk is uw merk? Heeft u hier nog geen beeld van? Misschien is het goed om een merkevaluatie te doen om te weten waar de sterkten en de zwakten in uw organisatie zitten.
 
Is er een heldere identiteit? Dan verdient deze een professionele huisstijl. Elk bedrijf of iedere organisatie heeft immers een sterk (beeld)merk nodig. Uiteraard wilt u een logo dat u kunt gebruiken om alle uitingen een stukje herkenbaarheid te geven. Maar het is ook belangrijk om te laten zien wat er schuilgaat achter het logo: de kernwaarden of identiteit van uw organisatie.
 
Is deze passende huisstijl eenmaal gemaakt? Dan wilt u natuurlijk ook dat deze consistent op al uw uitingen wordt toegepast. De materialen moeten worden bepaald waar uw huisstijl het beste op tot zijn recht komt. Wij helpen u daarbij. Laat uw huisstijl ontwerpen en produceren op één van onze vele papiersoorten en andere materialen.
 
Visitekaartjes, uw gepersonaliseerd briefpapier en bedrukte enveloppen zijn nog maar het begin van uw huisstijl. Het zijn belangrijke huisstijldragers die aandacht verdienen. Maar ook zaken die u misschien niet dagelijks gebruikt zoals notitieboekjes  of offertemappen vallen onder uw huisstijl. Wanneer deze niet met zorg zijn ontworpen of geproduceerd zullen ze de boodschap naar uw doelgroep niet overbrengen.


Bekijk de verschillende mogelijkheden of vraag naar de andere opties:
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: