Huisstijldrukwerk: voor elk sterk merk

Een goede indruk achterlaten, dat wil natuurlijk iedereen, zeker wanneer het gaat om je organisatie. Welke indruk laat jouw organisatie achter? Hoe sterk is je merk? Heb je hier nog geen beeld van? Misschien is het goed om een merkevaluatie te doen om te weten waar de sterkten en de zwakten in je organisatie zitten.
 
Is er een heldere identiteit? Dan verdient deze een professionele huisstijl. Elk bedrijf of iedere organisatie heeft immers een sterk (beeld)merk nodig. Uiteraard wil je een logo dat je kunt gebruiken om alle uitingen een stukje herkenbaarheid te geven. Maar het is ook belangrijk om te laten zien wat er schuilgaat achter het logo: de kernwaarden of identiteit van je organisatie.
 
Is deze passende huisstijl eenmaal gemaakt? Dan wil je natuurlijk ook dat deze consistent op al je uitingen wordt toegepast. De materialen moeten worden bepaald waar jouw huisstijl het beste op tot zijn recht komt. Wij helpen je daarbij. Laat je huisstijl ontwerpen en produceren op één van onze vele papiersoorten en andere materialen.
 
Visitekaartjes, uw gepersonaliseerd briefpapier en bedrukte enveloppen zijn nog maar het begin van de huisstijl. Het zijn belangrijke huisstijldragers die aandacht verdienen. Maar ook zaken die je misschien niet dagelijks gebruikt zoals notitieboekjes  of offertemappen vallen onder je huisstijl. Wanneer deze niet met zorg zijn ontworpen of geproduceerd zullen ze de boodschap naar je doelgroep niet overbrengen.


Bekijk de verschillende mogelijkheden of vraag naar de andere opties:
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: