Logo en huisstijl: jouw organisatie in een nieuw jasje

Een eerste indruk moet positief zijn. Bij jouw organisatie zijn je logo en huisstijl de eerste indruk die je geeft. Het is dus ontzettend belangrijk dat deze er goed uitzien.
 
Een logo en huisstijl moeten jou als organisatie weergeven. De vormen en kleuren spelen hierbij een belangrijke rol. Samen met je naam en bedrijfsgegevens moet het één geheel vormen.
 
Een logo is meer dan wat letters en plaatjes. Hij moet de doelgroep aanspreken en herkenbaar zijn. Het is belangrijk om je uitstraling af te stemmen op je doelgroep, branche en kernwaarden. Het maakt niet uit of dit nu een strak, speels, stijlvol of eenvoudig design is. Zolang het logo-ontwerp past bij je organisatie en waar jij voor staat, zorgt dit voor een professionele indruk.
 
Samen kijken we naar waar jouw organisatie voor staat. Aan de hand daarvan beginnen we met het ontwikkelen van de huisstijl. De basis van een huisstijl begint bij briefpapier, envelop en visitekaartje. Het logo is het uitgangspunt. De gebruikte kleuren en vormen zijn samen met uw naam en bedrijfsgegevens verwerkt tot één geheel.
 
Een goede huisstijl vormt de basis voor later te realiseren uitingen, zoals een brochure, advertentie of gehele website.
 
Een logo- en huisstijlontwerp van Vanderperk Groep zorgt voor:

Een goede eerste indruk


De huisstijl laat indirect zien wie jij als organisatie bent en waar je voor staat. Dit geeft een bepaalde indruk bij je doelgroep. Een sterke huisstijl geeft dus ook een goede eerste indruk.
 

Herkenbaarheid


Door je organisatie aan de buitenwereld te presenteren met een opvallend logo en huisstijl, bent je herkenbaar. Jouw doelgroep zal je, op het moment dat ze je uitingen meerdere malen tegenkomen, steeds sneller gaan herkennen.
 

Alle uitingen sluiten op elkaar aan


Het designteam ontwerpt niet alleen een logo, maar zorgt ervoor dat alle uitingen bij elkaar passen door een gehele huisstijl te ontwerpen. Van visitekaartjes en briefpapier tot magazines. Vanderperk Groep maakt het zelfs mogelijk om dit alles voor je te drukken.
 
Is het tijd om je organisatie in een nieuw jasje te steken? Neem contact op!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?