Logo en huisstijl: uw organisatie in een nieuw jasje

Een eerste indruk moet positief zijn. Bij uw organisatie zijn uw logo en huisstijl de eerste indruk die u geeft. Het is dus ontzettend belangrijk dat deze er goed uitzien.
 
Een logo en huisstijl moeten u als organisatie weergeven. De vormen en kleuren spelen hierbij een belangrijke rol. Samen met uw naam en bedrijfsgegevens moet het één geheel vormen.
 
Een logo is meer dan wat letters en plaatjes. Hij moet de doelgroep aanspreken en herkenbaar zijn. Het is belangrijk om uw uitstraling af te stemmen op uw doelgroep, branche en kernwaarden. Het maakt niet uit of dit nu een strak, speels, stijlvol of eenvoudig design is. Zolang het logo-ontwerp past bij uw organisatie en waar u voor staat, zorgt dit voor een professionele indruk.
 
Samen kijken we naar waar uw organisatie voor staat. Aan de hand daarvan beginnen we met het ontwikkelen van de huisstijl. De basis van een huisstijl begint bij briefpapier, envelop en visitekaartje. Het logo is het uitgangspunt. De gebruikte kleuren en vormen zijn samen met uw naam en bedrijfsgegevens verwerkt tot één geheel.
 
Een goede huisstijl vormt de basis voor later te realiseren uitingen, zoals een brochure, advertentie of gehele website.
 
Een logo- en huisstijlontwerp van Vanderperk Groep zorgt voor:

Een goede eerste indruk


De huisstijl laat indirect zien wie u als organisatie bent en waar u voor staat. Dit geeft een bepaalde indruk bij uw doelgroep. Een sterke huisstijl geeft dus ook een goede eerste indruk.
 

Herkenbaarheid


Door uw organisatie aan de buitenwereld te presenteren met een opvallend logo en huisstijl, bent u herkenbaar. Uw doelgroep zal u, op het moment dat ze uw uitingen meerdere malen tegenkomen, steeds sneller gaan herkennen.
 

Alle uitingen sluiten op elkaar aan


Het designteam ontwerpt niet alleen een logo, maar zorgt ervoor dat alle uitingen bij elkaar passen door een gehele huisstijl te ontwerpen. Van visitekaartjes en briefpapier tot magazines. Vanderperk Groep maakt het zelfs mogelijk om dit alles voor u te drukken.
 
Is het tijd om uw organisatie in een nieuw jasje te steken? Neem contact op!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: