Dé drukkerij voor al jouw drukwerk

Leestijd 9 minuten
Ben je op zoek naar een professionele drukkerij, waar je terecht kunt voor al jouw drukwerk? Dan ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres. Of dit nu huisstijldrukwerk is zoals visitekaartjes, enveloppen en folders of boeken en magazines, wij zorgen voor jouw drukwerk in de hoogste kwaliteit.

Drukkerij Vanderperk Groep


Bij Vanderperk Groep gaan we in onze drukkerij altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Qua opmaak en vormgeving maar ook qua kwaliteit. We werken met verschillende druktechnieken waarbij elke opdracht geschikt is om een perfect eindresultaat te kunnen realiseren en je de meest veelzijdige opdrachten bij ons kunt laten drukken. Of het nu gaat om een eigen boek of een tijdschrift. Wij staan voor je klaar.

Twee druktechnieken


Vanderperk Groep is gespecialiseerd in zowel offset drukken als in het digitaal drukken. Twijfel je nog over welke techniek het meest geschikt is voor jouw boek? Dan geven we je graag advies over welke techniek het beste bij jouw opdracht past. Welke techniek je het beste kunt kiezen is afhankelijk van de opdracht. Beide technieken hebben zo zijn voor- en nadelen.

De ene techniek wordt namelijk vaker gebruikt voor grote professionele oplages en de andere techniek wordt vaker gekozen bij kleinere oplages die snel geleverd moeten worden. Wij geven je graag een advies welke techniek het beste bij jouw opdracht past.

Offset drukken


Offset drukken is één van de meest gebruikte druktechnieken bij een drukkerij. Door middel van een aluminium plaat wordt het beeld op een doek gedrukt en dit drukt vervolgens weer op papier. De plaat wordt, nadat het ontwerp erop is gelegd, vochtig gemaakt. De delen die niet met tekst of beeld zijn gevuld nemen dit vocht op. De vochtige delen zullen het inkt afstoten, waardoor alleen de te drukken beelden inkt zullen opnemen.

Offset drukken wordt het meeste ingezet bij grote aantallen aangezien je altijd eenmalige opstartkosten betaalt voor de drukpers. Het grootste voordeel van offset drukken is de kwaliteit. Daarnaast is de kleurechtheid een stuk beter dan bij digitaal drukken omdat het afstellen van de drukpers heel precies gebeurd. Verder zijn er luxe of speciale afwerkingen mogelijk bij offset drukken.

De voordelen van offset drukken


  • Lagere kosten bij een hoge oplage. Dit komt doordat je opstartkosten betaalt voor het starten van de offset drukpers. Het voordeel is dat je deze maar één keer hoeft te betalen ongeacht de grootte van de oplage. Hoe meer je dus laat drukken, hoe lager de kosten per product zijn.
  • Hoge kwaliteit en kleurechtheid, doordat de drukpers heel precies wordt ingesteld. Zelfs de kleinste details kunnen nauwkeurig overgebracht worden. Ook de kleuren komen heel goed over op papier.
  • Mogelijkheid tot speciale, luxe afwerkmogelijkheden. Na het drukken heb je de mogelijkheid om jouw product op diverse manieren af te laten werken. Kies bijvoorbeeld voor spot-UV lak, een preeg of een mooie stansvorm: alles is mogelijk.

Digitaal drukken


Digitaal drukken gaat ten opzichte van offset drukken een stuk sneller en is, wanneer je kleinere oplages wilt laten drukken, een stuk voordeliger. Bij digitaal drukken wordt het beeld digitaal doorgestuurd naar onze drukpers. Zo kan het beeld al binnen een aantal minuten afgedrukt worden. Voor zowel flyers, brochures, enveloppen en visitekaartjes is digitaal drukken een goede manier om jouw drukwerk snel te laten printen.

Kies voor digitaal drukwerk als:


  • Je een kleine oplage nodig hebt, zoals een proefschrift of brochure. Je hoeft dan geen hoge opstartkosten voor het starten van de drukpers te betalen.
  • Je snel drukwerk nodig hebt. Digitaal printen is sneller dan offset drukken en het drukwerk kan soms al binnen een paar minuten geprint worden.
  • Het drukwerk gepersonaliseerd moet worden. Denk hierbij aan nieuwsbrieven of magazines die voorzien moeten worden van een adres. Met behulp van digitaal drukken kunnen er namelijk variabele data toegevoegd worden.

Hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs


Vanderperk Groep staat er om bekend te allen tijde kwaliteit drukwerk te leveren tegen een voordelige prijs. Wij vinden het belangrijk dat jouw opdracht tot in de puntjes wordt uitgevoerd zoals jij dat in gedachten hebt. Daarbij staat de prijs/kwaliteit verhouding bij ons voorop. Samen zullen wij de opdracht uitvoerig bespreken, zodat wij precies weten wat het doel is van het te bedrukken materiaal, wanneer je het nodig hebt en wat jouw verdere eisen zijn omtrent het eindresultaat. Denk hierbij aan de afwerkingen of de manier van inbinden. Wij denken graag met jou mee.

Laten drukken bij onze drukkerij?


Hoewel het één van onze specialiteiten is om offset en digitaal drukwerk te verzorgen, zijn wij meer dan alleen een drukkerij. Wij kunnen je van begin tot eind ontzorgen van het drukken tot het verzenden van jouw drukwerk. Zo heb je geen omkijken meer naar jouw drukwerk en bespaar je jezelf een hoop tijd.

Als creators van zowel online- als offline communicatie denken wij daarnaast graag met jou mee hoe je het beste jouw doelgroep kan overtuigen. Wil je bijvoorbeeld eerst je flyer laten ontwerpen of hulp ontvangen bij jouw marketing strategie? Wij helpen hier uiteraard ook graag bij. Onze diensten lopen erg uiteen waardoor wij gegarandeerd iets voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen


Wil jij een magazine, flyers of brochure laten drukken? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van onze diensten? Wij staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Mocht je geen vragen hebben en meteen aan de slag willen gaan? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij kijken er naar uit om voor jou aan de slag te gaan.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?