Design Magazine

Leestijd 5 minuten
Wil je een magazine laten maken, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de vormgeving en het design van het magazine? Dan staan wij van Vanderperk Groep graag voor je klaar. Het maken van een passend design bij een magazine kan vaak lastiger zijn dan het lijkt. Daarom helpen wij graag.

Bij het ontwerpen of designen van een magazine wordt vaak afgeweken van de huisstijl waardoor het een rommelig geheel kan worden. Wij helpen je graag met het maken van een passend design voor het magazine, zodat het een mooi en overzichtelijk geheel wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden of kosten van een magazine design? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Het design van het magazine laten maken door Vanderperk Groep


Een full color magazine is het perfecte middel om jouw verhaal en boodschap met de buitenwereld te delen. Niet alleen het verhaal wat in het magazine staat maar ook de uitstraling en het design van het magazine is hierbij belangrijk. Wij snappen als geen ander dat het lastig kan zijn om dit volledig zelf te realiseren. Daarom kun je er voor kiezen om dit aan ons uit te besteden.

Bij Vanderperk Groep kun je terecht voor het ontwerpen, vormgeven en drukken van je magazine. Onze designers zorgen er voor dat jouw magazine er van begin tot eind super uit zal zien. Het magazine zal hierbij naadloos aansluiten op de doelgroep en op de huisstijl van jouw bedrijf. Het is belangrijk om de huisstijl te gebruiken, omdat dit een herkenbaar imago is van jouw bedrijf en je jezelf hierbij onderscheid van de concurrent.

Verschillende designs voor magazines


Magazines zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Of je nu een corporate magazine wilt laten een maken, een glossy of een clubblad, bij ons zijn de mogelijkheden oneindig. Je geeft bij ons eenvoudig je wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Het doel van het magazine staat namelijk altijd in verhouding met het design van het magazine en sluit hier goed bij aan. Laat ons gerust weten welk soort tijdschrift jij wilt laten maken en wij gaan voor je aan de slag.

Volledig uitbesteden?


Naast het design van het magazine kunnen wij nog veel meer voor jou uit handen nemen. Het is zelfs mogelijk om de magazine ook direct te laten versturen naar jouw abonnees of klanten. Zo hoeft je zelf geen tijd te investeren in het verspreiden van het magazine. Hoe fijn is dat? Daarnaast profiteer je hierbij altijd van een scherpe prijs omdat wij het magazine in huis volledig verzendklaar kunnen maken.

Meer weten over design magazine?


Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het designen van jouw magazine? Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het maken van een mooi design voor jouw magazine. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?