Luxe magazines

Luxe magazines zijn de perfecte manier om jouw evenement of jubileum te presenteren in een mooi jasje. In een glossy kun je veel beeldmateriaal toevoegen dat met correcte afwerking heel mooi tot leven gebracht kan worden. Vanderperk Groep draagt zorg voor de unieke look van jouw glossy en wordt prachtig vormgegeven door onze kundige ontwerpers. Zo ontvang je altijd een perfect eindresultaat.

Gespecialiseerd in ontwerpen en drukken van luxe magazines


Bij Vanderperk Groep zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van luxe magazines zoals glossy’s. Het enige dat jij hoeft te doen is het materiaal aanleveren. Dan kunnen wij verder het volledige proces uit handen nemen. Wij kunnen ontwerpen, vormgeven, drukken en zelfs eventueel de verzending verzorgen. Uit handen nemen betekent niet dat we geen contact met jou als klant hebben. We doen alles in goed overleg en denken volledig met jou mee om tot een perfect eindresultaat te komen.

Hierin verschilt een glossy van een magazine


Een glossy is in principe hetzelfde als een ‘gewoon’ magazine of tijdschrift. Een glossy is alleen de luxe versie ervan. Deze luxe magazines hebben als eigenschap dat ze glimmender en glanzender zijn dan een normaal magazine. Een glossy wordt dan ook vaak gekozen voor een evenement, jubileum of andere bijzondere gelegenheid. Als je niet zeker weet of een glossy past bij jouw situatie, laat je dan adviseren door een van onze specialisten.

Eigen verzendhuis


Onze kennis en kunde wat betreft drukwerk reikt niet alleen tot heinde en verre; we hebben ook ons eigen verzendhuis. Zo kunnen we jou als klant voorzien van alle gemak. Vanuit ons verzendhuis kunnen we jouw unieke glossy’s versturen. Uiteraard bepaal je zelf de ontvangers. Een groot voordeel hiervan is dat je zelf niet meer hoeft om te kijken naar de verzending.

Luxe magazines laten maken door Vanderperk Groep


Bij ons kun je terecht voor het ontwerpen, vormgeven, drukken en verzenden van je magazine. We houden rekening met je doelgroep, zodat de uitstraling en content naadloos aansluit bij jouw doelgroep. We adviseren je graag over de beste keuzes over materiaal, drukwerktechniek, bindwijzen en alle bijkomende zaken bij het laten drukken van een magazine.

Eindresultaat dat boven zichzelf uitstijgt


Ben je geïnteresseerd in het drukken van een luxe magazine? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw magazine. We gaan graag in gesprek met jou als klant om tot een eindresultaat te komen dat boven zichzelf uitstijgt.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?