Opmaak magazine

Leestijd 4 minuten
Ben je bezig met het maken van een magazine? Dan is de opmaak van je magazine erg belangrijk. De juiste opmaak zorgt ervoor dat het magazine de juiste doelgroep aantrekt en is ook nog eens van belang voor de uitstraling. Wij helpen jou graag verder met het design, wil je meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden? Lees dan verder.

Het belang van de opmaak voor je magazine


Vraag je je af waarom de opmaak nou zo belangrijk is voor je magazine? Het antwoord is simpel. Met de vormgeving van het tijdschrift zorg je dat je het product aantrekkelijk wordt voor de klant. Daarnaast is de huisstijl van je magazine bepalend. De kleuren, vormen en het algehele ontwerp zorgen ervoor dat jouw magazine herkenbaar is. Je wilt overtuigen en dat doe je met de juiste opmaak. De visuele uitstraling is tenslotte het eerste wat opvalt, deze moet dus direct goed zijn.

Hulp van gespecialiseerde vormgevers


Bij de opmaak van jouw magazine beginnen we niet zomaar met vormgeven. Het is van belang om vanaf het begin vast te leggen wat je wilt uitstralen met je magazine. Wat is de doelgroep? Wat is de stijl van je magazine en wat wordt de inhoud? Dit zijn allemaal relevante zaken die een rol spelen bij het design en die ervoor zorgen dat je boodschap sneller opvalt bij potentiële klanten. Wij besteden tijd aan jouw tijdschrift en zorgen ten allen tijde voor een professioneel product.

Opmaak voor een ander communicatiemiddel?


Wil je graag de opmaak van een blad door ons laten vormgeven, maar niet voor een magazine? Dat kan ook. Onze designers hebben ervaring met diverse bladen. Denk hierbij aan de opmaak voor jaarverslagen, folders, boeken, glossy's, posters of flyers. Wil je je huisstijl intern graag aan laten passen? Dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen.

Volledig uitbesteden


Bij Van Der Perk zijn we niet alleen gespecialisseerd in het opmaken en designen van magazines, we kunnen nog veel meer voor jou uit handen nemen. Het is zelfs mogelijk om de magazines ook direct te laten versturen naar jouw abbonees en klanten. Hierbij profiteer je altijd van een scherpe prijs, omdat wij het magazine in huis volledig verzendklaar kunnen maken. Hoe fijn is dat?


Meer weten over de opmaak voor magazines


Wil je graag meer weten over alle mogelijkheden of wil je een momentje sparren voor de opmaak van je magazine? Onze vormgevers staan voor je klaar. Neem contact op. Wij helpen je graag verder bij het ontwikkelen van een perfect eindproduct! Zo kan iedereen binnen no-time genieten van de mooie opmaak van jouw magazine.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?