• Home
  • Magazine drukken

Magazine laten drukken: professionele en verzorgde uitstraling

Wilt u een magazine laten drukken? U kunt een magazine laten drukken voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld om uw medewerkers, leden en prospects op de hoogte te houden van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Maar ook wanneer u maandelijks een magazine wilt versturen of een clubblad wilt uitgeven kunt u bij ons terecht.

Een corporate magazine versturen


Wilt u uw medewerkers en klanten laten zien wat er zich binnen uw bedrijf heeft afgespeeld in de laatste maanden? Dan is een corporate magazine een uitstekend communicatiemiddel. Een corporate magazine is een geschikt middel om uw medewerkers en klanten aan uw bedrijf te binden. Tevens is het een goed kanaal om uw medewerkers en klanten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Magazine met luxe uitstraling? Laat een glossy drukken


Bent u in plaats van een magazine, op zoek naar een tijdschrift met een luxere uitstraling? Dan is een glossy wellicht iets voor u. Een glossy heeft een glimmende en glanzende opmaak en heeft een luxe uitstraling door middel van de juiste afwerking. Een glossy is het geschikte middel voor een event of jubileum.

Uiteraard is het ook mogelijk om een ander soort magazine te laten drukken. U kunt voor elk soort magazine bij ons terecht. Wij helpen u bij het ontwerpen en vormgeven van uw magazine en kunnen het indien nodig ook voor u verzenden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Magazine laten maken door Vanderperk Groep


U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, vormgeven en drukken van uw magazine. Onze designers zijn erin gespecialiseerd om uw magazine naadloos aan te laten sluiten bij uw huisstijl. Daarnaast houden we rekening met uw doelgroep, zodat het magazine het beste aansluit bij uw lezers. U kunt bij ons kiezen uit diverse bindwijzen. U kunt uw magazine laten hechten met een nietje, maar ook laten binden. Dat wil zeggen dat uw magazine wordt gelijmd. We adviseren u graag over de beste keuze voor u. Bij Vanderperk Groep bent u ervan verzekerd dat uw magazine er professioneel en verzorgd uitziet.

Tevens kunt u ervoor kiezen om uw magazine door ons te laten versturen. Zo hoeft u geen tijd te investeren in het versturen van uw magazine en wordt u geheel ontzorgd doordat wij het hele proces voor u uit handen nemen. Uiteraard bepaalt u zelf wie de ontvangers zijn van uw magazine en houdt u zelf de controle in handen. Doordat wij uw magazine compleet in-huis verzendklaar kunnen maken, kunnen we u scherpe verzendtarieven bieden.

Wilt u een magazine laten drukken?


Bent u geïnteresseerd in het drukken en/of versturen van een magazine? Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw magazine.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: