• Home
  • Magazine drukken

Magazine laten drukken: professionele en verzorgde uitstraling

Wil je een magazine laten drukken? Je kunt een magazine laten drukken voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld om je medewerkers, leden en prospects op de hoogte te houden van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen je bedrijf. Maar ook wanneer je maandelijks een magazine wilt versturen of een clubblad wilt uitgeven kun je bij ons terecht.

Een corporate magazine versturen


Wil je jouw medewerkers en klanten laten zien wat er zich binnen je bedrijf heeft afgespeeld in de laatste maanden? Dan is een corporate magazine een uitstekend communicatiemiddel. Een corporate magazine is een geschikt middel om je medewerkers en klanten aan je bedrijf te binden. Tevens is het een goed kanaal om je medewerkers en klanten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Magazine met luxe uitstraling? Laat een glossy drukken


Ben je in plaats van een magazine, op zoek naar een tijdschrift met een luxere uitstraling? Dan is een glossy wellicht iets voor jou. Een glossy heeft een glimmende en glanzende opmaak en heeft een luxe uitstraling door middel van de juiste afwerking. Een glossy is het geschikte middel voor een event of jubileum.

Uiteraard is het ook mogelijk om een ander soort magazine te laten drukken. Je kunt voor elk soort magazine bij ons terecht. Wij helpen je bij het ontwerpen en vormgeven van je magazine en kunnen het indien nodig ook voor je verzenden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Magazine laten maken door Vanderperk Groep


Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, vormgeven en drukken van je magazine. Onze designers zijn erin gespecialiseerd om je magazine naadloos aan te laten sluiten bij je huisstijl. Daarnaast houden we rekening met je doelgroep, zodat het magazine het beste aansluit bij je lezers. Je kunt bij ons kiezen uit diverse bindwijzen. Zo kun je je magazine laten hechten met een nietje, maar ook laten binden. Dat wil zeggen dat je magazine wordt gelijmd. We adviseren je graag over de beste keuze voor je. Bij Vanderperk Groep ben je ervan verzekerd dat je magazine er professioneel en verzorgd uitziet.

Tevens kun je ervoor kiezen om je magazine door ons te laten versturen. Zo hoef jij geen tijd te investeren in het versturen van je magazine en wordt je geheel ontzorgd doordat wij het hele proces voor je uit handen nemen. Uiteraard bepaal je zelf wie de ontvangers zijn van jouw magazine en houdt je zelf de controle in handen. Doordat wij je magazine compleet in-huis verzendklaar kunnen maken, kunnen we je scherpe verzendtarieven bieden.

Wil je een magazine laten drukken?


Bent je geïnteresseerd in het drukken en/of versturen van een magazine? Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw magazine.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: