• Home
  • Magazine drukken

Magazine laten drukken: professionele en verzorgde uitstraling

Leestijd 6 minuten
Wil je een magazine laten drukken? Je kunt een magazine laten maken voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld om je medewerkers, leden en prospects op de hoogte te houden van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Maar ook wanneer je maandelijks een magazine wilt versturen aan je abonnees. Ook voor het drukken en versturen van een clubblad of periodieken kun je bij ons terecht.

Vertel jouw verhaal


Wil je een mooie of belangrijke boodschap delen? Iets wat je simpelweg niet kwijt kunt in een brochure of op een flyer? Kies dan voor een full color magazine. In een magazine kun je alle informatie kwijt die je wilt. Van aanbiedingen tot uitgebreide verhalen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je doelgroep nu kinderen zijn, tieners of volwassenen: bereik jouw doelgroep met een magazine. Het doel van een magazine hoeft niet altijd commercieel te zijn, je kan namelijk veel meer de diepte in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan programmaboekjes, productcatalogi, personeelsbladen of klantenmagazines.

Een corporate magazine versturen


Wanneer je jouw medewerkers en klanten wilt laten zien wat er zich binnen de organisatie heeft afgespeeld in de laatste maanden dan is een corporate magazine een geschikt communicatiemiddel. Een corporate magazine is een geschikt middel om je medewerkers en klanten aan je bedrijf te binden. Tevens is het een goed kanaal om een ieder op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Wil je iemand in het zonnetje zetten? Plaats dan een uitgebreid interview in het magazine als een blijk van waardering.

Luxe uitstraling? Kies een glossy


Ben je op zoek naar een magazine met een luxe uitstraling? Kies dan voor een glossy. Een glossy heeft een glimmende en glanzende opmaak en heeft een luxe uitstraling dankzij de uitgebreide afwerkmogelijkheden. Het is het perfectie medium voor een event of jubileum. Uiteraard is het ook mogelijk om een ander soort magazine te laten drukken. We helpen je bij het ontwerpen en vormgeven van het magazine en kunnen het, indien nodig, ook voor je verzenden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Magazine laten maken door Vanderperk Groep


Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, vormgeven en drukken van je magazine. Onze designers zijn erin gespecialiseerd om je magazine naadloos aan te laten sluiten bij je huisstijl. Daarnaast houden we rekening met je doelgroep, zodat het magazine het beste aansluit bij de lezers. Tevens kun je ervoor kiezen om het magazine door ons te laten versturen. Zo hoef jij geen tijd te investeren in het verspreiden van je magazine en wordt je geheel ontzorgd doordat wij het hele proces voor je uit handen nemen. Uiteraard bepaal je zelf wie de ontvangers zijn, zo houd je zelf de controle in handen. Doordat wij het magazine compleet in-huis verzendklaar kunnen maken, kunnen we je scherpe verzendtarieven bieden.

Keuze uit verschillende bindwijzen


Voor het samenvoegen van het magazine kun je bij ons kiezen uit verschillende bindwijzen. Zo kun je het magazine laten hechten met een nietje. Het magazine wordt dan netjes gebonden met twee nietjes in de rug. Je kunt ook kiezen voor wire-o, waarbij het magazine aan de zijkant of bovenkant gebonden wordt met een metalen spiraal. Ten slotte behoort ook lijmen tot de mogelijkheden. Bij een gelijmd magazine wordt de binnenkant aan de omslag gelijmd.

Magazine drukken?


Ben je geïnteresseerd in het drukken en/of versturen van een magazine? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en laat ons weten hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw magazine.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?