• Home
  • Brochure ontwerp

Brochure ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Wil jij een brochure ontwerpen? Dan vind je het misschien lastig om alles op een rijtje te krijgen. Vanderperk Groep is gespecialiseerd in diverse communicatie uitingen, on- en offline. In dit geval: een brochure ontwerp. In dit artikel nemen we je mee in het doel van een brochure ontwerp. Ook geven we je natuurlijk tips voor een brochure ontwerp naar wens.

Het doel van een brochure ontwerp


Een brochure stond altijd bekend als offline communicatiemiddel. Tegenwoordig zie je een brochure ook heel vaak online voorbij komen. Een brochure is een werk dat minimaal acht pagina’s bevat. Met dit communicatiemiddel kun je verschillende doelen bereiken. Hierbij kun je denken aan je doelgroep informeren omdat er een beurs aan komt. Ook kun je het inzetten om mensen te informeren over bepaalde producten, diensten of gebeurtenissen. Een brochure is puur gericht op informeren, met de doelgroep worden oprecht geïnteresseerden bedoeld. Het werk bevat tenslotte acht pagina’s en de kans wordt aanzienlijk kleiner als je dit aantal voorschoteld aan mensen die geen kennis hebben van jouw bedrijf. Weet ook goed wie je doelgroep is en wat hen aanspreekt want het doel is uiteindelijk om hen naast informeren ook te overtuigen. Vergeet niet je call-to-action te vermelden zoals het maken van een afspraak.

Het brochure ontwerp


Naast informeren en activeren is het ook van belang dat je een aantrekkelijk ontwerp maakt. Je moet namelijk de aandacht van de geïnteresseerde kunnen trekken en een mooi ontwerp is hierin onmisbaar. Het is belangrijk dat je altijd je huisstijl naar voren laat komen in je brochure. Dit is namelijk jouw stukje herkenbaarheid. Heb je het idee dat jouw bedrijf nog geen consistente huisstijl heeft? Vanderperk Groep helpt je graag bij het ontwikkelen van een passend design.

Vanderperk Groep helpt jou graag


Heb jij al een volledig beeld in je hoofd wat betreft een brochure? Bij Vanderperk Groep kunnen we jouw brochure laten drukken. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan. Geen brochure? Bekijk dan onze andere diensten, wellicht kunnen we je daarbij helpen. Nog andere vragen? Neem dan contact met ons op en onze specialisten helpen je graag verder.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: