Drukkerij

Vanderperk Groep biedt offsetdrukwerk van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden zijn onbeperkt op onze geavanceerde drukpersen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw opdracht beter wordt gerealiseerd dan u in gedachten had. De beschikbaarheid van diverse nabewerkingsmachines, maakt dat geen productie te gek is.

Lees meer over de drukkerij

Afwerking

Uw boodschap echt onweerstaanbaar maken? De finishing touch van afwerking bepaalt, naast de vormgeving en druk, mede de uitstraling van het product. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om uw drukwerk te verfaaien. Denk bijvoorbeeld aan pregen, stanzen, foliedruk, lamineren, plastificeren of UV-spotlak.
 
Wij beschikken over een aantal afwerkmachines die allemaal hun eigen specialiteit hebben. O.a. rillen, vouwen, brocheren, nieten, inbinden, wire-o (ringband) en sealen. Dit zorgt ervoor dat uw boek, folder of mailing er perfect afgewerkt uitziet.

Printing on demand

Digitaal printen in full color of zwart wit, van schoolkranten, brochures, directmailings en proefschriften. Met behulp van geavanceerde apparatuur leveren wij niet alleen de beste kwaliteit, maar besparen wij u ook tijd en geld. Want voor lage oplagen is digitaal printen ten opzichte van offsetdrukwerk nog steeds goedkoper, zonder daarbij op kwaliteit achteruit te gaan. Onze medewerkers informeren u graag over de toepassing die voor uw opdracht relevant is en kijken samen met u welke oplossing de beste prijs/kwaliteit-verhouding oplevert.

Lees meer over printing on demand

Warehousing

Productie, opslag, overslag en orderbeheer, facturering en beheer van uw voorraden. Op het gebied van warehousing en fullfilment kunnen wij als de Vanderperk Groep u van dienst zijn.

Lees meer over warehousing

Verzendhuis

De mogelijkheid bestaat om uw mailings meteen door ons te laten verzenden, eventueel in combinatie met een acceptgiro. Als extra service kunnen wij ook het adressenbestand voor u beheren. Wij nemen met liefde het gehele proces van direct mailing bij u uithanden.

Lees meer over het verzendhuis

Boekbinderij

Of het nu een hardgebonden boek is, een paperback of een uitgave met speciale eisen, wij kennen de mogelijkheden en bedienen u daarmee graag van advies.

In de loop der jaren heeft de Vanderperk Groep een specialisme ontwikkeld: jubileumboeken. Deze hebben vaak extra aandacht nodig, omdat het een bijzondere uitgave is die een waardevolle betekenis heeft voor degene die het uitgeeft en degene die het ontvangt. Die emotionele waarde vertalen wij graag in een prachtig boek. Wij begeleiden u tijdens het hele proces; van samenstelling tot productie. Onze gedrevenheid en ervaring maken uw jubileumboek tot een succes.

Lees meer over de boekbinderij

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: