• Home
  • Boekomslag ontwerpen

Boekomslag ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Heb jij een goed boek geschreven? Of het nu een leesboek, proefschrift, jaarboek of lesboek is, het ontwerpen van de boekomslag is heel belangrijk. Een goed ontworpen omslag trekt de aandacht en zorgt ervoor dat het boek graag gelezen wordt. Maar het ontwerpen van een goede boekomslag is niet altijd even makkelijk. Daar kunnen onze vormgevers jou bij helpen! Lees verder om erachter te komen hoe dat precies werkt.

Het ontwerpen van jouw boekomslag


Als jij ervoor kiest om door onze vormgevers je boekomslag te laten ontwerpen gaan wij eerst uitgebreid met jou in gesprek. Al jouw wensen en ideeën worden meegenomen. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag met de omslag van je boek. De omslag moet passen bij je huisstijl, doelgroep en de inhoud van je boek. Kleuren, vormen, tekst en afbeeldingen zijn daarbij belangrijk. Pas als alles klopt kan je boek echt tot zijn recht komen. Het uiteindelijke ontwerp wordt aan jou aangeboden. Ben je tevreden? Dan kan je boek door naar de drukkerij!

Je kunt ervoor kiezen om je boek ook door ons te laten drukken. Wij doen dit in onze eigen drukkerij en boekbinderij. We drukken jouw boek op materialen van hoge kwaliteit. Je kunt daarbij onder andere kiezen voor een harde of zachte kaft. We kunnen de boeken daarna ook opslaan in ons verzendhuis. Van daaruit kan het boek verzonden worden naar de gewenste personen. Dat kan jou een hoop werk besparen.

Ben jij enthousiast geworden?


Zou jij graag je boekomslag willen laten ontwerpen door onze professionele vormgevers? Wij helpen jou graag zodat je kunt profiteren van onze expertise en scherpe prijzen. Lees wat onze klant Sally vertelde over ons bedrijf: “Vanderperk heeft mij zeer goed, snel en vakkundig geholpen met het realiseren van een boek wat op kleine schaal gedrukt diende te worden. Ze hebben mij goed kunnen adviseren om kosten te beperken, kwaliteit te behouden (niet te klein drukken), en hebben binnen beperkte tijd vakkundig werk kunnen leveren.

Enthousiast geworden? Onze vormgevers staan voor jou klaar! Vul het contactformulier in om je wensen door te geven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?