• Home
  • Boeken drukkerij

Op zoek naar een boeken drukkerij? Vanderperk natuurlijk

Leestijd 7 minuten
Het schrijven van een boek bestaat uit verschillende stappen. Nadat je hebt nagedacht over het plot en dit hebt uitgeschreven, moet het boek worden gedrukt voor het bij de lezers terecht kan komen.Of het nu gaan om een leesboek, jubileumboek, jaarboek of een lesboek: het drukken van het boek is het prachtige eindresultaat van een lange periode hard werken.
De specialisten van Vanderperk Groep weten precies hoe ze het drukproces moeten aanpakken om het beste resultaat te halen. Want alleen het beste is goed genoeg om jouw inspanningen tot een formidabel geheel te brengen.

Fases bij het ontwerp in een boeken drukkerij


Het drukken van een boek doe je niet zomaar. Daar gaat eerst een heel proces aan vooraf. Dit proces bestaat uit verschillende fases: het ontwerpen, prepress en de drukfase.
Je ziet, er gaat wel wat tijd een aandacht aan vooraf voor een consument jouw boek in handen heeft.

Eerst bespreken we jouw wensen en worden de mogelijkheden binnen de boeken drukkerij besproken. Dit is de ontwerpfase. Want naast het ontwerp van de omslag, foto’s en illustraties zijn er keuzes te maken over het te gebruiken materiaal en de uitstraling die jouw boek moet krijgen. Natuurlijk kun je hierbij vertrouwen op de expertise van onze ontwerpers.
Pas als jij helemaal tevreden bent over het ontwerp en de gekozen materialen, gaan we verder naar de volgende stap.

In de prepressfase kijken we kritisch naar de verdeling van de inhoud over de pagina’s. In de boeken drukkerij worden namelijk een aantal pagina’s op een groot vel geprint. Die pagina’s worden op een plaat gezet waar de inkt op wordt aangebracht. Een uitgebreide controle of de plaat volledig vrij is van krassen of beschadigingen is vereist. Het laatste dat je wilt is dat hierdoor de inkt verkeerd op de pagina wordt gedrukt.

Na goedkeuring van de prepressfase wordt overgegaan naar de laatste fase in het proces: de drukfase. Alles staat in de startblokken om jouw boek te gaan drukken in de drukkerij. Natuurlijk wordt de gedrukte versie van jouw boek ook hier aan een strenge controle onderworpen. Want jouw boek verdient alleen de beste kwaliteit.
 

Waarom een professionele boeken drukkerij


Struinend op het internet kom je veel verschillende partijen tegen waar je snel en goedkoop een boek kunt laten drukken. Voor een scherpe prijs ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres. Daarnaast profiteer je van nog meer voordelen, zoals een eigen aanspreekpunt. Eén van onze specialisten wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt. Met al je vragen kun je hier terecht. Natuurlijk staat hij of zij ook voor je klaar om van gedachten te wisselen over jouw ontwerp. Verder kun je rekenen op een uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden én alle voor- en nadelen. Je kunt er dus op rekenen dat een boek dat je bij Vanderperk Groep laat drukken, volledig naar jouw wens is.

Boeken drukkerij voor alle soorten boeken


In de eigen boeken drukkerij van Vanderperk Groep kunnen we het vervaardigen van jouw boek volledig en snel verzorgen. De uitgebreide boekenbinderij zorgt voor verschillende opties voor het binden van jouw boek. Kies je voor een harde omslag of juist paperback? Wil je een genaaide, gelijmde, garenloze of gehechte rug? Samen met jouw aanspreekpunt maak je een keuze nadat je hier uitgebreid over geïnformeerd bent.

In onze boeken drukkerij kun je verschillende soorten boeken laten drukken, zoals leesboeken, jubileumboeken, jaarboeken, lesboeken, kerkboeken of prentenboeken.

Meer weten over de mogelijkheden van druk en print?


Ligt jouw boek klaar op de (digitale) plank om gedrukt te worden? Wordt je overspoeld met mogelijkheden en zie je door de bomen het bos niet meer? Weet dan dat je op Vanderperk Groep kunt vertrouwen. Omdat Vanderperk Groep alle fases in eigen beheer heeft, kun je er vanuit gaan dat je jouw boek snel in handen zult hebben. En dat deze, voordat het boek onze drukkerij verlaat, perfect in orde is. Want een uitgebreide eindcontrole hoort natuurlijk bij onze dienstverlening.

Graag vertellen we je meer over alle mogelijkheden en geven we je advies over de beste keuzes voor jouw boek. Bel of mail ons gerust om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vele tevreden klanten gingen je al voor. Vanderperk Groep is een professionele boeken drukkerij waarbij we diverse drukmethoden en bindtechnieken aanbieden. Alles om jou van het perfecte eindresultaat te voorzien.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: