• Home
  • Boeken drukkerij

Boeken drukkerij

Leestijd 4 minuten
Een boek laten drukken is een mooie mijlpaal, het is namelijk de laatste stap in het proces van het schrijven van een boek. Of het nu een leesboek, jubileumboek, jaarboek of lesboek is: het drukken van het boek is de kers op de taart. Bij Vanderperk Groep weten we precies hoe we dit aan moeten pakken. Vele tevreden klanten gingen je al voor. Vanderperk Groep is een professionele boeken drukkerij waarbij we diverse drukmethoden en bindtechnieken aanbieden. Alles om jou van het perfecte eindresultaat te voorzien.

Van ontwerp tot drukwerk


Bij het laten drukken van een boek doorlopen we een aantal stappen die ook wel fases worden genoemd, namelijk: de ontwerpfase, de prepress fase en de drukfase. Er komt heel wat bij kijken voordat jij of de consument een (lees)boek in handen heeft. Zo inventariseren we eerst de wensen van de klant en worden verschillende mogelijkheden besproken. Ook kijken we naar de vormgeving het het ontwerp van de omslag. Als alle ontwerpkeuzes zijn besproken en vastgelegd, gaan we aan de slag met het voorbereiden op de drukfase.

Alles wat je wilt weten over een boek drukken

De voordelen van een professionele drukkerij
Vandaag de dag zijn er tal van aanbieders op de markt waarbij jij een boek kunt laten drukken, snel en voor een goedkope prijs. Ook Vanderperk Groep biedt jouw een scherp tarief met bijkomende voordelen. Al vroeg in het drukproces profiteer je van deze voordelen. Zo krijg je bij ons een vast aanspreekpunt die je persoonlijk te woord staat bij al jouw vragen. Daarnaast geven we uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden en alle bijbehorende voor- én nadelen. Kortom: bij Vanderperk Groep ben je verzekerd van een boek dat volledig naar wens wordt gedrukt.

Drukkerij voor allerlei soorten boeken


Vanderperk Groep beschikt over een eigen druk- en binderij. Daardoor kunnen we jouw boeken snel en produceren. Daarnaast bieden we uitgebreide afwerkingsmogelijkheden en kun je kiezen voor een harde of zachte omslag. In onze boeken drukkerij kun je diverse soorten boeken laten drukken, bijvoorbeeld:

  • Leesboeken
  • Jubileumboeken
  • Jaarboeken
  • Lesboeken
  • Kerk jubileumboeken

Meer weten over de mogelijkheden van druk en print?
Ligt jouw boek klaar op de (digitale) plank om gedrukt te worden? Wordt je overspoeld met mogelijkheden en zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voorzien je waar nodig van passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op, zo kun jij ontdekken of Vanderperk Groep iets voor je kan betekenen.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?