Leestijd 4 minuten

Boek ontwerpen? Vertrouw de expert!Wow! Je hebt het gewoon gedaan, je hebt een boek geschreven! Of het nou gaat om een educatief boek, literatuur of fictie, het is sowieso een prestatie om trots op te zijn. En die wil je natuurlijk ook graag delen. Misschien wil je nog beeldmateriaal of illustraties toevoegen, of is alleen de omslag een visueel onderdeel. Mensen zijn vaak visueel ingesteld, dus je wilt uiteraard wel goed je boek ontwerpen.

Wat je moet weten over een boek ontwerpen2 seconden. Zo lang duurt het om een eerste indruk te maken. En die eerste indruk maak je maar één keer. Het is een open deur maar o zo belangrijk.

Om je boek te kunnen verkopen, moet de omslag dus -BAM- direct aanspreken. Maar ook moet de vormgeving passen bij de inhoud. En welk type kaft kies je? Een luxe uitstraling met hardcover of een handzame softcover? Voeg je foto’s toe of gebruik je illustraties? Kies je rustige kleuren of wil je dat de kaft knalt en op die manier de aandacht trekt?
Allemaal keuzes waar je goed over moet nadenken als je je boek gaat ontwerpen.

Kwalitatief drukwerkLaat je het boek ontwerpen liever over aan een professional? Dat is een goede keuze. Een goed ontwerp is een onmisbaar hoofdstuk in de totstandkoming van een bestseller. Met de jarenlange ervaring en top ontwerpers is Vanderperk Groep de uitgelezen partner.

Jouw boek verdient alleen het allerbeste. Een boek ontwerpen is dan ook meer dan alleen de cover. Heb je al nagedacht over het papier om op te drukken, de tekstgrootte, regelafstand, tekstspatiëring, tekstkleur en natuurlijk het lettertype?  
Allemaal vraagstukken die je op de best mogelijke manier wilt aanpakken. Drukwerk is onze specialiteit. Bij Vanderperk ben je op het juiste adres om het hele druk- én bindproces van jouw boek te laten verzorgen. In onze boekbinderij vervaardigen we jouw boek met liefde.

Mag Vanderperk jouw boek ontwerpen?Laat jij jouw boek ontwerpen door Vanderperk? Weet dan dat we dit altijd in overleg met jou doen maar je ook zoveel mogelijk willen ontzorgen. Je boek is bij ons in de beste handen.
Veel klanten zijn je al voorgegaan en profiteerden van onze expertise, scherpe prijzen en goede service. Direct een offerte aanvragen? Dat kan! Eerst nog even sparren? Neem dan gerust contact op met onze vormgevers om te zien wat zij voor jou kunnen betekenen.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: