• Home
  • Boek laten drukken hardcover

Boek laten drukken hardcover

Leestijd 4 minuten
Je boek is af! Tenminste, bijna. Want nu is het tijd om je boek te laten drukken in hardcover. De omslag van jouw boek moet tot in de puntjes perfect zijn want dit is de eerste indruk die mensen krijgen van het boek. Wil je meer weten over de werkwijze van Vanderperk Groep? Lees dan verder.

Wat is een hardcover boek precies?


Wil je jouw boek laten drukken in hardcover? Goed idee. De naam zegt het al, een hardcover boek is een boek met harde omslag. Ze worden vaak gekozen als naslag materiaal, denk hierbij bijvoorbeeld aan jubileumboeken, prentenboeken of leesboeken met veel pagina’s. Daarnaast hebben hardcover boeken nog een aantal voordelen. Twijfel je nog over de keuze voor een hardcover of softcover? We adviseren je graag over de best passende keuze voor jouw boek.

Waarom kiezen voor een hardcover?


Zowel het laten drukken in hardcover van je boek als in softcover hebben beide hun voordelen. Bij een boek met hardcover is de kaft een stuk steviger, het boek kan daarom makkelijker tegen een stootje. Ook ligt het boek lekker in de hand ligt, bovendien blijft het boek makkelijker open liggen. Het is dus een goede uitkomst als je er uitgebreid door heen wilt bladeren. Ten slotte krijgt je boek een mooie uitstraling. Een hardcover boek toont vaak meer kwaliteit aan.

Een nadeel van een hardcover boek is dat het boek hierdoor wat zwaarder wordt en vaak een stuk groter. Het is daarom wat lastiger om je boek overal mee naartoe te nemen. Het is dus van belang dat je alle opties goed overweegt en daarmee besluit wat de beste keuze voor jouw boek is.

Softcover boek


Wil je toch liever een softcover boek drukken? Dan kunnen wij je daar ook bij helpen. Bij leesboeken wordt er vaak gekozen voor een softcover. Een softcover is wat lichter en kun je eenvoudig meenemen. Daarnaast is de kostprijs van een softcover een stuk lager dat bij een hardcover. Wil je meer weten over de voordelen van een softcover? Lees hier dan verder.

Klaar om jouw boek te laten drukken in hardcover?


Heb je de keuze gemaakt om jouw boek te laten drukken in hardcover? Neem contact op. Dan bespreken we samen alle stappen door en zorgen we ervoor dat jouw boek straalt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210