• Home
  • Boek drukken grote oplage

Boek drukken grote oplage

Leestijd 5 minuten
Voor een boek drukken in grote oplage ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres. Offset drukken is een techniek die veel gebruikt wordt in drukkerijen. Hierbij maken we gebruik van aluminium drukplaten, waarop het te drukken ontwerp wordt geplaatst. Doordat we op een rubberen doek drukken, die vervolgens op papier drukt, wordt het offset drukken genoemd. Omdat het ontwerp niet rechtstreeks in aanraking komt met het papier. In onze offset drukkerij kunnen we grote opdrachten verwerken tot een prachtig eindresultaat. Het soort boeken dat vaak in grote oplages gedrukt wordt zijn veelal lees- en lesboeken.

Boeken drukken in grote oplage


Wil je een boek drukken in grote oplage? Dan adviseren wij je om voor offset drukken te kiezen. Dit is bij een grote oplage namelijk voordeliger dan bij een kleine oplage. Dit komt doordat de opstartkosten hoger liggen dan bij digitaal drukken. Echter hoef je deze slechts een keer te betalen wanneer je iets laat drukken bij Vanderperk Groep. Naarmate je meer boeken laat drukken, worden de gemiddelde kosten per product dus lager. Een ander voordeel van boeken offset drukken in een grote oplage is dat de kwaliteit en kleurechtheid van het drukwerk beter is, omdat het afstellen van de drukpers heel precies en zeer nauwkeurig gebeurd. Bovendien heb je bij offset drukken de mogelijkheid om te kiezen voor speciale, luxe afwerkmogelijkheden.

Een boek drukken bij Vanderperk Groep


Wanneer je een boek drukken in een grote oplage (of kleine oplage) bij Vanderperk Groep laat doen, kan je kiezen voor een totaalpakket. Wij nemen dan het ontwerp, het drukwerk en de verzending voor je uit handen. Dit is niet alleen ontzettend handig, maar het is voor jou ook extra voordelig om te kiezen voor een totaalpakket. Tijdens het ontwerpen van de omslag en het drukken van jouw boek wordt je bij elke fase betrokken, zodat we zeker weten dat het resulteert in een prachtig eindresultaat.

Volledige ontzorging


Naast ontwerp, design en uiteraard drukwerk kun je tenslotte kiezen voor opslag en verzending door Vanderperk Groep. Je hebt dan geen omkijken naar de voorraad en bestellingen van jouw boek. Dit bespaart tijd en ruimte. Je hoeft tenslotte de voorraad nergens op te slaan, dat doen wij voor je. Wij verwerken en verzenden de bestellingen voor jou, terwijl we tegelijkertijd de voorraad in de gaten houden. Wanneer deze bijna op is, ontvang je een seintje. Zo kan je op tijd beslissen of er een nieuwe voorraad gedrukt moet worden.

Kunnen we je helpen?


Vanderperk Groep kan dus het proces van een boek drukken in grote oplage volledig voor je ontzorgen. Je kan ervoor kiezen om alles zelf te regelen en beheren, los van het drukwerk, of ervoor kiezen om van het begin tot het eind de hulp en expertise van Vanderperk Groep in te schakelen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! We gaan graag vrijblijvend met je rond de tafel om alle mogelijkheden rondom een boek drukken in grote oplage en meer te bespreken en je vragen te beantwoorden.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?