Drukkerij: laat grote oplage van uw product offset drukken

Voor je drukwerk wil je uiteraard de hoogste kwaliteit. Offset drukken is hier uitermate geschikt voor. Gewoon een eenvoudige folder nodig, of wil je juist een boek laten drukken? Ook dat kan bij Vanderperk Groep.

Door het uitgebreide instelwerk zijn de opstartkosten voor offset drukken hoger dan de kosten voor digitale productie. Een grotere oplage maakt dat de variabele kosten bij offsetdrukken lager zijn dan bij digitaal. Offsetdrukken is geschikt voor bijvoorbeeld folders en flyers en maar ook voor grote oplagen boeken.

Voordelen van offset drukken zijn:
-
De kosten zijn lager bij een hoge oplage
-
Hoge kwaliteit en kleurechtheid
-
Mogelijkheid tot speciale luxe afwerkmogelijkheden

Wat bieden wij je op het gebied van offset drukken?


Lagere kosten bij een hoge oplage


De opstartkosten van een offset drukpers zijn hoger. Het voordeel is dat je deze kosten maar één keer hoeft te betalen wanneer je iets laat drukken. Hoe hoger het oplage, hoe lager de variabele kosten zijn. Oftewel: hoe meer je laat drukken, hoe lager de kosten per product zijn.

Hoge kwaliteit en kleurechtheid


Het afstellen van de drukpers gaat heel precies. Hierdoor worden de kleinste details goed overgebracht. Ook de kleuren komen heel goed over op papier.

Mogelijkheid tot speciale luxe afwerkmogelijkheden


Na het drukken, kun je jouw product nog op verschillende manieren af laten werken om het mooiste resultaat te behalen. Spot-UV lak een preeg of een mooie stansvorm: het is allemaal mogelijk. Ook op gebied van binden en afwerking zijn er diverse manieren om van het gedrukte papier een uniek eindproduct te maken. Denk een aan: rillen, hechten, voorzien van ringband (wire-o binding) In het geval van boeken zijn verschillende opties: genaaid of garenloos brocheren, voorzien van een hardcover of softcover.

Wat is offset drukken?


Offset drukken is een van de meest gebruikte druktechnieken. Bij offsetdrukken wordt er een beeld aangebracht op een aluminiumplaat. Vervolgens wordt deze vochtig gemaakt. Alleen de plaatsen met beeld blijven droog. Dit zorgt ervoor dat de natte delen de inkt afstoten en het beeld wel van inkt wordt voorzien. De inkt wordt op een rubberen doek gedrukt en dit drukt het beeld weer op papier. De te drukken informatie komt niet in rechtstreekse aanraking met het papier, vandaar de naam “offset”.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: