Drukkerij: laat grote oplage van uw product offset drukken

Heb je drukwerk nodig? Of dit nu huisstijldrukwerk is zoals visitekaartjes, enveloppen en folders of boeken en magazines, jouw drukwerk wil je uiteraard in de hoogste kwaliteit. Bij Vanderperk Groep gaan we in onze drukkerij altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Qua opmaak en vormgeving maar ook qua kwaliteit. Doordat we twee soorten drukwerk aanbieden, offset drukken en digitaal printen, kun je de meest veelzijdige opdrachten bij ons laten drukken.

Offset drukken


Een van de mogelijkheden in onze drukkerij is offset drukken. Offset drukken is een van de meest gebruikte druktechnieken. Bij offset drukken wordt er een beeld aangebracht op een aluminiumplaat. Vervolgens wordt deze vochtig gemaakt. Alleen de plaatsen met beeld blijven droog. Dit zorgt ervoor dat de natte delen de inkt afstoten en het beeld wel van inkt wordt voorzien. De inkt wordt op een rubberen doek gedrukt en dit drukt het beeld weer op papier. De te drukken informatie komt niet in rechtstreekse aanraking met het papier, vandaar de naam “offset”.

De voordelen van offset drukken zijn:


  • Lagere kosten bij een hoge oplage. Dit komt doordat je opstartkosten betaald voor het starten van de offset drukpers. Het voordeel is dat je deze maar één keer hoeft te betalen ongeacht de grootte van de oplage. Hoe meer je dus laat drukken, hoe lager de kosten per product zijn.
  • Hoge kwaliteit en kleurechtheid, doordat de drukpers heel precies wordt ingesteld. Zelfs de kleinste details kunnen nauwkeurig overgebracht worden. Ook de kleuren komen heel goed over op papier.
  • Mogelijkheid tot speciale, luxe afwerkmogelijkheden. Na het drukken heb je de mogelijkheid om jouw product op diverse manieren af te laten werken. Kies bijvoorbeeld voor spot-UV lak, een preeg of een mooie stansvorm: alles is mogelijk.

Digitaal printen


Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor digitaal printen. Digitaal printen is een snelle en relatief voordelige manier om een document of opdracht snel te laten printen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan visitekaartjes, enveloppens, flyers of brochures. Wanneer je jouw drukwerk aanlevert kan het vaak binnen een paar minuten al geprint worden.

Kies voor digitaal drukwerk als:


  • Je een kleine oplage nodig hebt, zoals een proefschrift of brochure. Je hoeft dan geen hoge opstartkosten voor het starten van de drukpers te betalen.
  • Je snel drukwerk nodig hebt. Digitaal printen is sneller dan offset drukken en het drukwerk kan soms al binnen een paar minuten geprint worden.
  • Het drukwerk gepersonaliseerd moet worden. Denk hierbij aan nieuwsbrieven of magazines die voorzien moeten worden van een adres. Met behulp van digitaal drukken kunnen er namelijk variabele data toegevoegd worden.

Over drukkerij Vanderperk


Je kunt in onze drukkerij terecht voor uiteenlopend drukwerk van hoge kwaliteit. Met name bij offset drukwerk zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt dankzij onze geavanceerde drukpersen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw opdracht nog beter gerealiseerd wordt dan je van tevoren had bedacht. Van te voren

Laat je informeren over alle mogelijkheden in onze drukkerij. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze medewerkers. We helpen je graag bij het realiseren van goed en degelijk drukwerk.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: