• Home
  • Voorkant boek ontwerpen

Voorkant boek ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Als je op zoek bent naar een boek is het eerste wat opvalt de voorkant, oftewel de boekomslag. Door de voorkant van een boek goed te ontwerpen wordt de aandacht van mensen getrokken. Heb jij een boek geschreven? Laat de voorkant van je boek dan door ons ontwerpen! Onze professionele vormgevers weten precies hoe dat werkt. Het resultaat is een prachtige boekomslag die de aandacht van mensen vangt. Dat zorgt er weer voor dat meer mensen jouw boek zullen kopen. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Hoe ontwerp je een boekomslag?


De voorkant van jouw boek ontwerpen begint bij een uitgebreid overleg. We bespreken al jouw wensen en ideeën. Natuurlijk willen wij zorgen dat de omslag van je boek de juiste klanten aantrekt. Daarom bespreken we je doelgroep en huisstijl.

Daarna gaan onze vormgevers aan de slag met het ontwerpen van de omslag. Daarbij houden zij met alles rekening: kleuren, vormen, tekst en afbeeldingen. Als alles klopt laten wij jou het ontwerp zien. Soms maken we meerdere ontwerpen, zodat je zelf een keuze kunt maken. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan is jouw boek af!

Bij ons heb je ook de mogelijkheid om je boek direct te laten drukken. Dankzij onze eigen drukkerij en boekbinderij is dit mogelijk. Je kunt kiezen voor een harde of zachte kaft van hoge kwaliteit. Na het drukken van de boeken kunnen wij deze eventueel opslaan in ons verzendhuis. Je kunt een boek dan direct van daaruit verzenden naar de gewenste persoon. Dat scheelt een hoop tijd en werk voor jou.

Laat de voorkant van je boek door ons ontwerpen


Een hoop tevreden klanten zijn jou al voorgegaan. Lees maar eens wat Gerda vertelde over onze service: “Vanderperk Groep levert een uitstekend product en denkt met je mee! Wegens tijdsdruk moest per direct een order gemaakt worden en Vanderperk zette alle zeilen bij om dit te kunnen realiseren. Dikke pluim voor Vanderperk!”

Heb jij een leesboek, jaarboek, proefschrift of lesboek gemaakt? Laat de voorkant van je boek door ons ontwerpen en profiteer van onze expertise. Bovendien rekenen wij ook nog eens scherpe prijzen. Vul het contactformulier hieronder in zodat onze vormgevers voor jou aan de slag kunnen gaan. Ook als je nog wat vragen hebt staan wij graag voor jou klaar!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?