• Home
  • Professioneel logo laten ontwerpen

Professioneel logo laten ontwerpen

Leestijd 3 minuten
Een bedrijfslogo bepaalt een groot onderdeel van het imago van jouw bedrijf. Daarom is het begrijpelijk als je wat betreft dit element wat advies van een professional wilt. Waar bestaat een professioneel logo uit? Kom er achter in dit artikel en kies eventueel voor de optie voor een professioneel logo en laat hem ontwerpen door Vanderperk Groep: jouw design bureau.  

Waar bestaat een professioneel logo uit?


Het voornaamste doel van een logo is het uitstralen van herkenbaarheid. Herkenbaar in de visuele vorm. Het droomscenario is dat je in één opslag het merk herkent en er een positieve merkassociatie gecreëerd wordt. Een logo kan uit op verschillende ontwerpen gebaseerd zijn, denk bijvoorbeeld aan een symbool. Of juist letters die op een onderscheidende manier ontworpen zijn. Een professioneel logo is de basis van jouw huisstijl: ook wel hét visitekaartje. Jouw professionele logo moet ook uit een passend en herkenbaar lettertype bestaan. In zijn totaliteit is het een verzameling van kleuren, typografie en taalgebruik.

Hoe ontwerp ik mijn professionele logo?


Het is belangrijk dat als jouw doelgroep jouw logo ziet ze het meteen herkennen. Er zit dus een stukje uniekheid aan een merk. Dit kun je verwerken in jouw logo door creatief te zijn. Speel met je lettertype, bijpassende kleuren en taalgebruik. Het is de bedoeling dat jouw doelgroep aangesproken wordt door jouw taalgebruik. De huisstijl van jouw merk is het broertje van het logo. Vanderperk Groep kan je hier ook mee helpen. Ontdek het hier.

Meer weten over de mogelijkheden?


Zou je wat meer informatie willen omtrent een professioneel logo laten ontwerpen?
Of juist een ander onderdeel wat betrekking heeft tot het design van jouw merk? Wij van Vanderperk Groep willen je graag helpen. Samen kijken we naar waar je organisatie voor staat. Aan de hand daarvan beginnen we met het ontwikkelen van een logo en huisstijl. Vraag ons meteen naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?