• Home
  • Huisstijl design

Huisstijl design

Leestijd 4 minuten
Een eerste indruk is heel belangrijk voor klanten, dit is wat ze onthouden over jouw bedrijf. Je huisstijl, samen met je logo, is dus iets wat je perfect in orde wil hebben. Je huisstijl representeert jou als bedrijf. De vormen en kleuren die je gebruikt horen direct voor herkenning te zorgen bij de klant. Wij geven jou 3 tips voor een goede huisstijl en vertellen je hoe wij jou kunnen helpen met het design van je huisstijl.

3 tips voor een goede huisstijl


1. Zorg voor een herkenbaar logo. Je logo moet passen bij je bedrijf en je kernwaarden. Ook moet het de doelgroep aanspreken. Een logo wat past bij je bedrijf zorgt voor een professionele indruk. De kleuren en vormen van je logo vormen de basis voor je huisstijl.
2. Kies de kleuren en vormen voor je huisstijl. Kies uit je logo een aantal kleuren die je gaat gebruiken voor je huisstijl. Vormen uit je logo kunnen ook gebruikt worden voor je huisstijl. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling van je bedrijf één geheel wordt.
3. Pas je huisstijl toe in je bedrijf. Nu je logo en huisstijl bepaald zijn is het belangrijk om dit overal toe te gaan passen in je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, website, brochure en advertenties.

Laat het design van je huisstijl aan ons over!


Het is belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten bij je klanten. Voor we beginnen aan het design van je huisstijl gaan we uitgebreid in gesprek. We bespreken wat je doelgroep is en wat je wil uitstralen. Al je wensen en ideeën kunnen doorgenomen worden. Daarna gaan onze professionele vormgevers aan de slag met jouw design. Na het zorgvuldig samenstellen van vormen en kleuren komen zij tot een ontwerp.

Zodra jij tevreden bent met het design van je huisstijl kun je er mee aan de slag. Wil je de huisstijl meteen overal in je bedrijf toepassen? Wij kunnen alle producten leveren die je nodig hebt! Schaf bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier of brochures bij ons aan.

Meer weten?


Zou jij het wel zien zitten om zo’n professionele huisstijl te laten maken? Onze vormgevers draaien hun hand niet om voor een prachtig design. Neem gerust contact met ons op om je huisstijl, logo, visitekaartjes, brochures en meer te laten maken. Doordat wij alles zelf in huis hebben kun je profiteren van zeer scherpe prijzen. Wij bieden altijd een goed verhaal, aantrekkelijk design en kwalitatief drukwerk. We staan voor jou klaar en helpen je graag!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?