• Home
  • Prentenboek drukken

Prentenboek drukken

Leestijd 5 minuten
Vanderperk Groep is gespecialiseerd in het drukken van boeken zoals leesboeken, lesboeken en prentenboeken. Van kleine tot grote oplages en van eerste ontwerp tot verzending. Je kan bij ons een prentenboek drukken. Je kan er ook voor kiezen om alleen materiaal aan te leveren. Dan maken wij er een mooi, opvallend prentenboek van.

Van A tot Z ontzorgd


Naast alleen het laten drukken van je eigen prentenboek, kunnen we je van A tot Z ontzorgen. Als gespecialiseerd drukker kunnen we je een aantrekkelijk totaalpakket aanbieden. We kunnen zoals hierboven genoemd naast het prentenboek drukken, ook het design verzorgen.

Dat houdt in dat jij het materiaal en de verhaallijn aanlevert, dan maken onze vormgevers er een mooi prentenboek van. Naast de binnenkant van het boek kunnen onze creatieve designers ook een prachtige omslag ontwerpen voor jouw boek. De omslag is het eerste dat de consument ziet, daarom is het van des te groter belang dat deze er tussenuit springt en opvalt.

Geen tijd en ruimte kwijt aan opslag en verzending


Een prentenboek drukken kost een hoop tijd. We kunnen ons goed voorstellen dat je geen tijd wilt besteden aan het (klaarmaken voor) verzenden van je prentenboek. Gelukkig hebben we daar bij Vanderperk Groep ook aan gedacht door het beheren van een eigen verzendhuis. Hier kunnen we jouw prentenboek opslaan en versturen naar ieder gewenst adres op ieder gewenst moment. Door te kiezen voor warehousing heb je geen omkijken naar opslag en voorraad van je product. We nemen dit volledig voor je uit handen. Zodra de voorraad begint in te slinken geven we je een seintje, zodat je nooit ongewenst zonder voorraad komt te zitten.

Uitkomst kleuren belangrijk bij prentenboek drukken


Het drukken van magazines en boeken en met name prentenboeken is een vak apart. Want vooral bij prentenboeken drukken is het van groot belang dat de kleuren goed uitkomen, omdat er vaak uitsluitend gebruik wordt gemaakt van beelden in combinatie met kleine tekstjes. Bij Vanderperk Groep kunnen we je verzekeren van de beste kwaliteit drukwerk. We adviseren je graag over de verschillende soorten papier, druk- en bindwijzen.

Prentenboek op laten vallen


Bij een prentenboek drukken zijn er verschillende soorten bindwijzen: je kan ervoor kiezen om jouw prentenboek te binden door middel van garen (genaaid) of juist garenloos te binden door middel van lijm. Iedere bindwijze heeft zijn eigen voor- en nadelen. De keuze voor de een of andere bindwijze is onder ander afhankelijk van de keuze voor een harde (hardcover) of zachte (softcover) omslag. Vanderperk Groep kan jou uiteraard adviseren en er samen met jou voor zorgen dat jouw prentenboek omvalt in de schappen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor prentenboeken drukken


Wil je een prentenboek drukken? Voor volledige ontzorging bent u aan het juiste adres bij Vanderperk Groep. Ben je benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen met jouw ideeën, vragen en wensen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?