Vormgeving

Gedegen kennis van de technische mogelijkheden, inzicht in kleur en vorm en ‘feeling’ voor jouw wensen combineren onze medewerkers met een hoge mate van creativiteit. Deze combinatie staat garant voor frisse, stijlvolle, ingetogen of uitbundige ontwerpen van je huisstijl, brochure, boek of magazine.

Lees meer over vormgeving

Logo en huisstijl ontwerp

Een logo is als een jas; op maat, de juiste uitstraling, en hij moet als gegoten zitten. Ook moet het klanten aantrekken, en mensen in beweging zetten. Daarom komt een logo-ontwerp zeer nauw.

Bij huisstijl ontwikkeling starten we met briefpapier, envelop en visitekaartje. Het logo is het uitgangspunt. De gebruikte kleuren en vormen verwerken we samen met je naam en bedrijfsgegevens tot één geheel. Wanneer dit volledig naar wens is, vormt het de basis voor later te realiseren uitingen, zoals bijvoorbeeld een brochure, advertentie of een autoreclame.

Lees meer over logo en huisstijl ontwerp

Video

Één beeld zegt meer dan duizend woorden en een paar seconden video zegt meer dan duizend beelden. Video is een uitermate geschikte vorm van content om een boodschap over te brengen. Als de Vanderperk Groep kunnen we je ondersteunen bij het bedenken en realiseren van een video.

Lees meer over video

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: