Vormgeving

Gedegen kennis van de technische mogelijkheden, inzicht in kleur en vorm en ‘feeling’ voor uw wensen combineren onze medewerkers met een hoge mate van creativiteit. Deze combinatie staat garant voor frisse, stijlvolle, ingetogen of uitbundige ontwerpen van uw huisstijl, brochure, boek of magazine.

Opmaak

Wat is opmaak? De definitie van opmaak is letterlijk: "hoe een tekst op papier staat". De Vanderperk Groep kan u helpen bij het opmaken van allerlei zaken. Denk hierbij aan boeken, magazines, brochures en meer. Neem dus bij twijfel over hoe een tekst op papier moet staan contact met ons op.

Logo en huisstijl ontwerp

Een logo is als een jas; op maat, de juiste uitstraling, en hij moet als gegoten zitten. Ook moet het klanten aantrekken, en mensen in beweging zetten. Daarom komt een logo-ontwerp zeer nauw.

Bij huisstijl ontwikkeling starten we met briefpapier, envelop en visitekaartje. Het logo is het uitgangspunt. De gebruikte kleuren en vormen verwerken we samen met uw naam en bedrijfsgegevens tot één geheel. Wanneer dit volledig naar wens is, vormt het de basis voor later te realiseren uitingen, zoals bijvoorbeeld een brochure, advertentie of een autoreclame.

Video

Één beeld zegt meer dan duizend woorden en een paar seconden video zegt meer dan duizend beelden. Video is een uitermate geschikte vorm van content om een boodschap over te brengen. Als de Vanderperk Groep kunnen we u ondersteunen bij het bedenken en realiseren van een video.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: